• Ново
Kukeyiee Конопатящий артефакт, конопатящий машинка за подстригване, ръчни инструменти за конопатки плочки, Супер ефективен инструмент за конопатки плочки, спестяващ ?

Kukeyiee Конопатящий артефакт, конопатящий машинка за подстригване, ръчни инструменти за конопатки плочки, Супер ефективен

Rating 
BGN 33.27

Сума
Налично за поръчка

[Високо качество] : Инструмент за конопатки на плочките е изработена от полиуретанова материал, който е трайна, има добра здравина и устойчивост на износване, може да се използва в продължение на дълго време и не е лесно да се прекъсне [Идеален инструмент] : Конопатящий инструмент се използва за изравняване на линия уплътняване, запълване на линията на шева, завърши по-голяма част от работата по благоустройството на дома и добро запълване на всички ръбове, ъгли и пропуски. [Лесна за употреба] : да се Съхранява на инструмент за конопатки и внимателно двигайте им, бързо да запълни пролуките между плочките, което спестява много време за получаване на красиви шевове. [Широко използван] : Нашият материал за конопатки и довършителни работи подходящ е за всички видове подови настилки, като керамични плочки, дървени плочки и т., и може да се използва у дома, в офиса, търговски център, училище и други декоративни места. [За почистване] : Просто изплакнете с вода след използване, спестява много време. 100% чисто нов висококачествен Особености : Високо качество, без да се повреди плочки, гладка конопатка, здрав и дълъг живот.От двете страни на изделия за конопатки такива мини ленти, които не се плъзгат, когато се използва. Конопатка се извършва чисто и бързо, което ви спестява много време.Материал : Полиуретан Размери : 9.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория