• Ново
Сонда за бейджей медицински сестри, 3ШТ Разтегателен Войлочный Симпатичен Притежателя сонда за Бейджей Brain Сърце и Lungs Сонда за бейджей са подходящи за лекари, меди?

Сонда за бейджей медицински сестри, 3ШТ Разтегателен Войлочный Симпатичен Притежателя сонда за Бейджей Brain

Rating 
BGN 5.05

Сума
Налично за поръчка

❤【Приятен дизайн】 За стил на притежателя на бейджа не е бил твърде монотонен, ние използваме комбинация от намотки за бейджей медицински сестри в три цвята от различни стилове, което ви позволява да избиратеВключително чертежи на белите дробове, мозъка и сърцето, даващ по-забавно за показване на вашата визитка, на достатъчно количество и дизайн могат да отговарят на вашите ежедневни нужди. ❤【Добре направени】 Тези сладки скоби за бейджей са изработени от висококачествена филц с точна подложка и прострочкой, както и износоустойчивост.Пластмасови и метални щипки тип "крокодил" са трайни и могат да се използват в продължение на дълго време. ❤【Лесно да се счупят】 макара за икони телескопична кабел може да дърпа до 31 инча, въжето е много здрав и не сълзотворен, лесно може да издържа на силно натягивание на детето.Ако детският лекар или медицинска сестра или да участвате в други сцени, където въжето лесно да се скъса.Не се притеснявайте, можете да използвате нашите барабани за иконите в продължение на дълго време. ❤【Лек и преносим】 Тези очарователни сонда за бейджей толкова леки, всяка с тегло само 0,529 унция, че можете да ги без затруднения прикрепят към воротникам, джобовете, ремням, рюкзакам, вырезам и много други.Може би дори не са почувствали на въртене на барабана, ако не висящи карти и др. ❤【Обхват】 чудесно за лекари, медицински сестри, учители, доброволци училищна офис и т., Фетровый титуляр за бейджа оборудван повратна клип от алигатор на 360 градуса, което ви позволява лесно и удобно да го носите под всякакъв ъгъл, показвайки вашите провинциални табелки с имена, значки, на разрешение за работа и т. Такива прекрасни сонда за бейджей не само функционални, но и много декоративни, че ще даде повече удоволствие на вашето зажиму за етикети, това ще донесе усещане за колорит в работата си.Пратката включва 3 * Превъртане икона медицински сестри Параметри : Материал : филц, пластмаса, метал, въртящ се Кабел : 31 инча Цвят, както е показано Плъзгащ дизайн : Въже за притежателя на иконата може да бъде удлинена до около 31 см в дължина, достатъчно дълга за употреба от вас, не е нужно да се свали или да се извиват, ви осигурява повече удобство.Област на приложение : Тези прибиращи свитъци за икони са гъвкави и лесни за употреба.

Всичко за продукта

Material:
felt, plastic, metal,
Cord:
31inches
Color as shown :
Retractable design:
The badge holder rope can be extended up to approx 31inches in length, long enough for your use, no need to take off or bent, provide you more convenience.:
Application range:
These retractable badge scrolls are versatile and easy to use. You can clip them to pockets, collars or bags. They are suitable for nurses, doctors, staff and nursing students, and they can be used as beautiful nurse accessories.:
Notice:
1.Small and inedible items, please keep away from children under 3 years old.:
2.Manual measurement, please allow slight errors on size.:
3.The colors may exist slight difference due to different screens.:

Подобни продукти в категория