• Ново
Скоба за притежателя на безжичен микрофон с Висока здравина Удобен Отточна тръба на шарнирна връзка на Притежателя микрофон Използвайте Затварянето поставка Пла?

Скоба за притежателя на безжичен микрофон с Висока здравина Удобен Отточна тръба на шарнирна връзка на Притежателя микрофон

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Винт за регулиране на затягане : Оборудван с винт от 5/8 до 3/8 инча, което е удобно за инсталиране на микрофона на статив 3/8 инчаВграден отвор за винта : Вграден отвор за винт с диаметър 5/8 инча ви позволява да затегнете микрофон на статив.Лесен монтаж : Закрепете микрофон на стойка и стойка за микрофон, - статив.Възможност за завъртане на 270 ° : ъгъл може да се регулира, за да получите най-добрия ъгъл на радио за да отговори на различните нужди.Пластмасов корпус : Изработен е от висококачествена пластмаса, лек и удобен, притежава висока якост.Винт за регулиране на затягане : Оборудван с винт от 5/8 до 3/8 инча, което е удобно за инсталиране на микрофона на статив 3/8 инча.Вграден отвор за винта : Вграден отвор за винт с диаметър 5/8 инча ви позволява да затегнете микрофон на статив.Лесен монтаж : Закрепете микрофон на стойка и стойка за микрофон, - статив.Възможност за завъртане на 270 ° : ъгъл може да се регулира, за да получите най-добрия ъгъл на радио за да отговори на различните нужди.Пластмасов корпус : Изработен е от висококачествена пластмаса, лек и удобен, притежава висока якост. Пластмасов корпус : Изработен е от висококачествена пластмаса, лек и удобен, притежава висока якост. Вграден отвор за винта : Вграден отвор за винт с диаметър 5/8 инча ви позволява да затегнете микрофон на статив. Лесен монтаж : Закрепете микрофон на стойка и стойка за микрофон, - статив. Възможност за завъртане на 270 ° : ъгъл може да се регулира, за да получите възможно най-добрия зрителен ъгъл на радиостанции в съответствие с различните нужди. Завладяващ регулировочный винт : оборудван с винт от 5/8 инча до 3/8 инча, което е удобно за инсталиране на микрофона на статив 3/8 инча.Как да използвате : 1. Поставяне на микрофон на стойка. Държач на микрофона е прикрепен към штативу.Параметри : Тип на продукта : Държач за микрофон Цвят : както е показано на картинката Материал : пластмаса Тегло : около 72 g / унция 2.5 Интерфейс : отвор за винта 3/8 инча, отвор за винта 5/8 инча Осъществяване списък : 1 х стойка за микрофон 1x3/8in-винт 5/8 инча.

Всичко за продукта

Item Type:
Microphone Holder
Color:
As Picture Shown
Material:
Plastic
Weight:
Approx.72g/2.5oz
Interface:
3/8in Screw Hole, 5/8in Screw Hole
Package List:
1 x Microphone Holder1 x 3/8in to 5/8in Screw  :

Подобни продукти в категория