• Ново
Четка за почистване на Tofficu Четка за почистване на Мокети, Ръчни инструменти Четка-Стъргало с Дръжка Четка За почистване на мека мебел-Кухненска четка-за Остъргван?

Четка за почистване на Tofficu Четка за почистване на Мокети, Ръчни инструменти Четка-Стъргало с Дръжка Четка За почистване на

Rating 
BGN 5.07

Сума
Налично за поръчка

ЧИСТЯЩАЯ ЧЕТКА Премахва с кожени повърхности, без да наранява кожатаРЪЧНО ОПЕСЪЧАВАНЕ МАШИНА - идеален за обработка на дървесина, покритие на боята, шлифоване на плоски и извити повърхности.ИНСТРУМЕНТ ЗА ПОЛИРАНЕ - почистване на кожени седалки на автомобил, таблото, прозорци и салон, както и дома на мека мебел, мебели, стъкло.ЧЕТКА ЗА МИЕНЕ на ПРОЗОРЦИ - не трябва Да се съхранява на отделни шлифовъчни материали за ръчно и машинно шлифоване.ПЛАСТМАСОВА ЧЕТКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ - Задна дръжка осигурява добра кацане в ръка, и си удобен за хващане по време на смилането.Осъществяване на списък 1 х Четка за почистване Характеристики - Цвят : Жълт субстрат за полиране. - Размер : около 13,00 X7,00 X5,00 см / 5,11 X2,75 X1,97 см Полировальный диск. - Материал : Пластмаса полировальный инструмент. - за почистване на кожена седалка на автомобил, таблото, прозорци и салон, а също и домашния диван, мебели, инструмент за шлайфане на стъкло. - за опесъчаване площадка за дърво, автомобилната шлайфане, полиране и ръчно полиране. - Материалът, от който е изработен този притежателя, както и високата му якост и дълготрайност на автомобилна четки. - Укрепване на дръжката осигурява добро пасване в ръката си, и я е удобен за хващане по време на смилане на шлифовъчни дискове. - Този титуляр за шкурка има равномерен и добър ефект шлифоване, спестява много време и труд в процеса на смилане на кухненски четки.Описание на продукта карета перална четка - това е един от най-добрите варианти за вас.Полировальный диск Търсите професионален, но ръчно опесъчаване инструмент?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Този ръчно опесъчаване блок трябва да отговаря на вашите нужди.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория