• Ново
Alipis 1 бр. Ролка хартия с Забелязан Елен, Подвесная Стенни Закачалка за Кърпи, Поставки за Салфетки за Хартиени Салфетки, Рафтове за съхранение, Стенни Аксесоари за Б?

Alipis 1 бр. Ролка хартия с Забелязан Елен, Подвесная Стенни Закачалка за Кърпи, Поставки за Салфетки за Хартиени Салфетки,

Rating 
BGN 16.43

Сума
Налично за поръчка

СмолаСтенен диспенсер за хартиени кърпички : това е един прекрасен аксесоар за кухня, баня или други помещения, където са необходими хартиени кърпи.Поставка за полотенцесушителя : Гладки ръбове и с анимационни и естетически дизайн, безопасни и изключително практични.Креативен държач за кърпички : в елегантен и стилен дизайн го прави титуляр и на ролки от хартия идеалната декорация на дома.Титуляр на ролка тоалетна хартия : Стенни дизайн спестява място и е удобна за използване при всякакви случаи.Диспенсер за тоалетни кърпички : С прекрасна анимационни дизайн, това е едновременно и държач за кърпички, и творческа обстановка.Стенен диспенсер за хартиени кърпички : това е един прекрасен аксесоар за кухня, баня или други помещения, където са необходими хартиени кърпи.Поставка за полотенцесушителя : Гладки ръбове и с анимационни и естетически дизайн, безопасни и изключително практични.Креативен държач за кърпички : в елегантен и стилен дизайн го прави титуляр и на ролки от хартия идеалната декорация на дома.Титуляр на ролка тоалетна хартия : Стенни дизайн спестява място и е удобна за използване при всякакви случаи.Диспенсер за тоалетни кърпички : С прекрасна анимационни дизайн, това е едновременно и държач за кърпички, и творческа обстановка.Списък на пакетите 1 x Стойка за тоалетна хартия, Особености - Материал : стойка за ролка за баня от смола. - Размер : 22,00 X19,30 X13,80 см / 8,65 X7,58 X5,42 инча диспенсер за тоалетна хартия. - Цвят : Розова Новост, Поставка за салфетки. - Гладки ръбове и с анимационни и естетически дизайн, безопасен и практичен аксесоар за банята. - Това ще направи вашата баня или тоалетна спретнати и красиви аксесоари за баня. - Подходящ за къщи, апартаменти, етажната собственост, офис, хотел, търговски център, ресторанти и други анимационни рафтове за салфетки. - Това държач за тоалетна хартия, която е изработен от висококачествен материал, выдерживающего дневна ръжда, и прекрасен държач за кърпички с потускнением. - Подходящ за всички размери ролка хартия, също така е чудесен подарък за приятели-притежателите на хартия с животни.Информация за стоки, Поставка за тоалетни ролки, Подходящи за ролки хартия обикновен размер.Държач за хартия за животни В сравнение с традиционните притежателите на тоалетна хартия тази поставка за салфетки станем по-силни и издръжливи в сравнение.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория