• Ново
Toddmomy 1 бр., текстилен калъф за бебешки Колички, Топло Ветрозащитный подложка за количка и чанта Универсална Постройка за детски колички, Подвижни Xcm, Пеленание, Студ?

Toddmomy 1 бр., текстилен калъф за бебешки Колички, Топло Ветрозащитный подложка за количка и чанта Универсална Постройка за

Rating 
BGN 14.25

Сума
Налично за поръчка

Табуретка за краката на бебето : можете да дадете като подарък нови родителиСпален чувал за количка : Ультратонкая подплата осигурява на детето максимална топлина и комфорт дори и в мразовита време.Универсална чанта за овсянок : с цип, лесно се побира дете, бърза смяна на памперси и лесно обличане.Спален чувал за количка : Осигурява лесен контрол на температурата, за вашето бебе да е комфортно на пътя.Детско одеяло-калъф : Широко приложение, отличен за пътувания, къмпинг и други дейности на открито.Пратката включва 1 х спален чувал Информация за продуктите : спален чувал за количка 65 X2. Универсална чанта за овсянок 00 см/34. калъф за детски одеала 19 X19. калъф за краката на бебето не е лесно да се поддава на деформация, служи цял живот. спален чувал за количка-този спален чувал за количка затопля вашето дете студена зима при разходки на открито. Това е практична подложка за краката количка за пътуване с дете или игри на открито, в студени дни. - Идеален подарък за дете на родителите или на рожден ден, Коледа, нова година и т. Характеристики -Цвят : черен-Материал : руно, Оксфорд тъкан-Размер : 87. покажете им своята любов и грижи. - С цип, лесно се отваря и затваря, бебето удобно да се месят крака. Това ще помогне за запазване на топлината на вашето дете. - Широко приложение, отличен за пътувания, къмпинг и други дейности на открито. - Универсална, може да се използва като детски спален чувал, чанта за крака в инвалидна количка, възглавници, табуретка за краката, чанта за пренасяне на количка и т.Този спален чувал за детска количка е изработена от безопасни, топъл материал, благоприятни за кожата.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория