• Ново
Въртящи се на Дървото Постоянен Акцент, Мек Не Изнашиваемый Въртящи Дългата Ос Регулируема Позиция на колелото от Стоманена Стабилен Метален Акцент за 12-инчов Рот?

Въртящи се на Дървото Постоянен Акцент, Мек Не Изнашиваемый Въртящи Дългата Ос Регулируема Позиция на колелото от Стоманена

Rating 
BGN 93.95

Сума
Налично за поръчка

Лесно инсталиране : Стационарно поставка за струг е съвместима с 12-инчов повратна струг машинаЛесна инсталация, не изисква допълнително оборудване.РЕГУЛИРУЕМА И ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Позицията на всяко колело може да се регулира индивидуално.Това осигурява широк обхват и лесно се приспособява към всяка обработените детайли от 0,39 инча до 4,72 инча. ЗА завъртане на ШПИНДЕЛА : Стабилна поставка Woodturning може да се използва за въртене на дълги вретена, като бейзболни бухалки, крака на маси и столове, което е много практично.ВИСОКА ТРАЙНОСТ И СТАБИЛНОСТ на : Колела, изработени от износостойкого мек материал с висока якост и може здраво задържане на детайла и да не позволява тя да бъде лесно се плъзга.НАДЕЖДЕН МАТЕРИАЛ : Изработен е от стомана материал, ниско тегло, има добра износоустойчивост, пластичност, устойчивост на топлина.Хомогенен материал осигурява висока надеждност в работата. Лесно инсталиране : Стационарно поставка за струг е съвместима с 12-инчов повратна струг машина.Лесна инсталация, не изисква допълнително оборудования2. РЕГУЛИРУЕМА И ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Позицията на всяко колело може да се регулира индивидуално.Това осигурява широк обхват и лесно се адаптира към всеки точеному продукт с размер от 0,39 инча до 4,72 инча 3. ЗА завъртане на шпиндела : Отточна тръба на шарнирна връзка с акцент Woodturning може да се използва за въртене на дълги вретена, като бейзболни бухалки, крака на маси и столове, което е много практично 4. ВИСОКА ТРАЙНОСТ И СТАБИЛНОСТ на : Колела, изработени от износостойкого мек материал с висока якост и може здраво задържане на детайла и да не позволява тя да бъде лесно скользить5. НАДЕЖДЕН МАТЕРИАЛ : Изработен е от стомана материал, ниско тегло, има добра износоустойчивост, пластичност, устойчивост на топлина.Хомогенен материал осигурява висока надеждност в работата Спецификация : Вид на продукта : един от стълбовете за обработка на дърво Материал : стомана размери на продукта : приблизително 400x400 mm/15,75x15,75 Обхват на наклон : около 10-120 мм / 0,39 - 4,72 инча Осъществяване Списък : 1 х стълбовете за обработка на дърво Забележка : Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

Всичко за продукта

Item Type:
Woodturning Steady Rest
Material:
Steel
Product Size:
Approx. 400 x 400mm / 15.75 x 15.75in
Clamping Range:
Approx. 10 - 120mm / 0.39 - 4.72in
Package List:
1 x Woodturning Steady Rest:
Note:
Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:

Подобни продукти в категория