• Ново
JOYIN 12 опаковки, Коледни чалми на Главата, 3D Коледна Шапка, превръзка на главата за Деца, Жени, Мъже, за коледни партита, Аксесоари за коледни костюми, сувенири за Коле?

JOYIN 12 опаковки, Коледни чалми на Главата, 3D Коледна Шапка, превръзка на главата за Деца, Жени, Мъже, за коледни партита,

Rating 
BGN 8.49

Сума
Налично за поръчка

СУПЕРЦЕННЫЙ наборНашият празничен комплект JOYIN Коледа Headbands включва 12 различни коледни декоративни чалми на главата, 4 стила на 3 D шапки!Тези коледни салати с зелена шапка на елф, зелена шапка на дядо коледа в малки сладки точка, червена лъскава шапка на дядо коледа със зелени нос и блестяща червена шапка на дядо коледа с малка камбана на върха на една много красива.Идеален за коледни партита и празнични подаръци!. ГОТОВИ за използване. Нашите коледни превръзка на главата, изработени от мека материя, подобна на филцове, което гарантира тяхната устойчивост, износоустойчивост и добра еластичност.Универсална превръзка на главата Коледна шапка от един размер подходящ за всички!Тя е лесна за носене и подходяща за всеки размер на главата и възраст.Споделете ги със семейството си, приятели или деца по време на коледна вечеря и да се забавляват!.ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК за парти.Идеално за всички, които искат да развесели всички, на Коледа!Тези коледни превръзки - отлични удобства за коледно парти, можете да ги използвате в тон на вашето рождественскому покритие.Можете да ги използвате като украса в много случаи, като коледна среща, парти, сватба, обличане, cosplay, и т. най-Високо качество. Нетоксичен, не съдържа бисфенол А; не предизвиква дразнене на кожата.Отговаря на стандарт за безопасност на САЩ.Одобрен тест за сигурност.Удовлетвореността на клиентите.Предоставяне на нашите клиенти отлични впечатления от пазаруване - нашият главен приоритет.Не се колебайте да ни информират чрез "контакти " продавачи", ако стоките не отговарят на вашите очаквания.Тържествата започват в JOYIN!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория