• Ново
Четка за грим 10 бр./компл. Инструменти за грим, Четката С дръжка Прах в Основата на Руж Контур Сенки за очи Четка за вежди и мигли (Цвят: бял, размер: 10 бр.)

Четка за грим 10 бр./компл. Инструменти за грим, Четката С дръжка Прах в Основата на Руж Контур Сенки за очи

Rating 
BGN 37.97

Сума
Налично за поръчка

Лесно наносящаяся пудра на прах, естествен цвят, равномерно нанасянеБез избледняване и загуба на коса четки, подчертайте и се насладете на вкуса на живота.Тръби от алуминиеви сплави с дълбоко покритие придава метален блясък и предпазва от корозия.При подходящи грижи си четка може да се използва в продължение на много години. подходящи както за професионална, така и за домашна употреба.Лесно наносящаяся пудра на прах, естествен цвят, равномерно нанасяне.Без избледняване и загуба на коса четки, подчертайте и се насладете на вкуса на живота.Тръби от алуминиеви сплави с дълбоко покритие придава метален блясък и предпазва от корозия.При подходящи грижи си четка може да се използва в продължение на много години. подходящи както за професионална, така и за домашна употреба.Лесно наносящаяся пудра на прах, естествен цвят, равномерно нанасяне.Без избледняване и загуба на коса четки, подчертайте и се насладете на вкуса на живота.Тръби от алуминиеви сплави с дълбоко покритие придава метална глиц и предпазва от корозия При подходящи грижи си четка може да се използва в продължение на много години. Подходящ е както за професионални, така и за домашна употреба.Параметри : Количество : 10 бр/компл. Цвят : бял, черен Материал четки : найлон Материал дръжки за коса : пластмаса и кожа Опаковка включва : 1 комплект * четка за грим Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с мен, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен отговор. подходящ за професионална употреба, употреба или за начинаещи.

Всичко за продукта

Quantity:
10pcs/set
Color:
white,black
Brush Material:
nylon hair
Handle Material:
plastic & leather
Package Include:
1set* makeup brush:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Suitable for professional use or home use or beginners. :

Подобни продукти в категория