• Ново
Лампа за осветление на мотоциклет Mega Racer LED - H4/9003/HB2 за Далечния/Къси светлини от 40 W 6000 До Бриллиантово-Бяло 8000 Лумена Led Чипове IP68 Водоустойчив, 1 бр.

Лампа за осветление на мотоциклет Mega Racer LED - H4/9003/HB2 за Далечния/Къси светлини от 40 W 6000 До Бриллиантово-Бяло 8000

Rating 
BGN 11.97

Сума
Налично за поръчка

Клас на водонепропускливост IP68Консервиране на банката е Готова.Лесна инсталация. ✔️ 300% по-ярка от халогенна крушка - управление на автомобил с лекота, никога повече няма да се сблъскват с по-слабото осветление.Дизайн на модела фокусиран лъч светлина за по-широко зрително поле.Предотвратява заслепяване контра движение и отблясъци. ✔️ ФЕН на 12 000 оборота в минута - не е нужно да се притеснявате за това, че на електрически крушки перегорают или излизат от строя.Мощен вграден безшумен вентилатор за равномерно разпръсква топлината, като предоставя чудесна охладителна способност.Увеличава срока на експлоатация на повече от 50 000 часа. ✔️ ГОТОВНОСТ за работа по шина CAN - CAN Bus canceler увеличава ток до безопасно ниво, за да се гарантира, че 98% мотоциклети не дават никакви съобщения за грешка.На някои мотоциклети може да се наложи да инсталирате допълнителни декодер гуми CAN. ✔️ КАЧЕСТВО И ДЪЛГОТРАЙНОСТ - Произведени от алуминиева сплав и поликарбонат за допълнителна здравина.IP68 водоустойчив и защитен от атмосферни влияния, за допълнителна защита.Могат да издържат дори на екстремни температури в диапазона от -40 ° F до +220°F. ✔️ ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ - просто директна връзка към вашия дизайн.Никакви инструменти или модификации не се изисква.Просто махнете отметката от стари халогенни крушки с фаровете си и ги замени с нашия комплект за смяна на светодиоди H11 / H8 /H9 за вашия мотоциклет. ✔️ 300% по-ярка от халогенна крушка - управление на автомобил с лекота, никога повече няма да се сблъскват с по-слабото осветление.Дизайн на модела фокусиран лъч светлина за по-широко зрително поле.Предотвратява заслепяване контра движение и отблясъци. ✔️ ФЕН на 12 000 оборота в минута - не е нужно да се притеснявате за това, че на електрически крушки перегорают или излизат от строя.Мощен вграден безшумен вентилатор за равномерно разпръсква топлината, като предоставя чудесна охладителна способност.Увеличава срока на експлоатация на повече от 50 000 часа. ✔️ ГОТОВНОСТ за работа по шина CAN - CAN Bus canceler увеличава ток до безопасно ниво, за да се гарантира, че 98% мотоциклети не дават никакви съобщения за грешка.На някои мотоциклети може да се наложи да инсталирате допълнителни декодер гуми CAN. ✔️ КАЧЕСТВО И ДЪЛГОТРАЙНОСТ - Произведени от алуминиева сплав и поликарбонат за допълнителна здравина.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория