• Ново
Комплект от 5 теми Дървообработващи Въртящи Пили със Специална Форма, Файл За Дърворезба, Рашпиль за Дървообработване, Въртящата се Щампована за Опесъчаване Корон?

Комплект от 5 теми Дървообработващи Въртящи Пили със Специална Форма, Файл За Дърворезба, Рашпиль за Дървообработване, Въртящата

Rating 
BGN 7.18

Сума
Налично за поръчка

【Характеристики】 Добър ефект обработка, висока ефективност, дълъг животЛек и компактен размер, лесен за съхранение и употреба. 【Забележка】 Универсална кръгла опашка, стяга здрава и може да се използва само тогава, когато той може да зажимать машина над 6,3 мм. 【Бъдат приложими】 Подходящ за ентусиасти САМ или любители на хоби и ръкоделието, както и ще даде своя вращающемуся инструмент за още по-голяма функционалност с помощта на този комплект. 【Използването на】 се Използва за шлифоване, полиране, даване на форма и полиране на дърво, diy от надраскване на дървото. 【Високо качество】 е Изработен от висококачествена стомана материал № 45, обработен огнеупорным черно покритие на повърхността, което осигурява по-свеж и здрав вид. 【Характеристики】 Добър ефект обработка, висока ефективност, дълъг живот.Лек и компактен размер, лесен за съхранение и употреба. 【Забележка】 Универсална кръгла опашка, стяга здрава и може да се използва само тогава, когато той може да зажимать машина над 6,3 мм. 【Бъдат приложими】 Подходящ за ентусиасти САМ или любители на хоби и ръкоделието, както и ще даде своя вращающемуся инструмент за още по-голяма функционалност с помощта на този комплект. 【Използването на】 се Използва за шлифоване, полиране, даване на форма и полиране на дърво, diy от надраскване на дървото. 【Високо качество】 е Изработен от висококачествена стомана материал № 45, обработен огнеупорным черно покритие на повърхността, което осигурява по-свеж и здрав вид.Параметри : Тип на продукта : Файл за дърворезба Материал : стомана # 45 Цвят : черен Размер на продукта : както е показано на снимката Тегло : приблизително 91 г/3,2 грама Приложимо преса : Може да се използва само патронник за захващане на струг над 6,3 мм Приложение : Идеален за резби / заваряване /нарязване бразди / разширяване на меки материали, като дърво и пластмаса Осъществяване Списък : 5 x Файл за дърворезба Забележка : 1. Моля, нека грешка 12 инча от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Всичко за продукта

Item Type:
Wood Carving File
Material:
#45 Steel
Color:
Black
Product Size:
As shown in the picture
Weight:
Approx.91g/3.2oz
Applicable Machine:
Only the chuck can clamp the machine above 6.3MM can be used
Application:
Suitable for carving/chamfering/grooving/reaming of soft materials such as wood and plastic
Package List:
5 x Wood Carving File Note:
1. Please allow 12in error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one :
as standard. :

Подобни продукти в категория