• Ново
Сухи Костюми за Жени, Каяк, Неопренови Ръкавици за Гмуркане, Ръкавици за възрастни, 3 мм, с Ръкавици за Неопрен - Разтеглив Топли Ръкавици за Подводно плуване, Костюм?

Сухи Костюми за Жени, Каяк, Неопренови Ръкавици за Гмуркане, Ръкавици за възрастни, 3 мм, с Ръкавици за Неопрен - Разтеглив

Rating 
BGN 9.01

Сума
Налично за поръчка

Идеална възможност за практикуване на водни спортове, като гмуркане, wakeboarding, Каяк, гребане, кану-каяк и др Топло - 3 мм неопрен - Удобен и топъл материал за Ефективно намаляване на загубата на температурата на ръцетеСохраняй топлина!.Мини - ръкавици се използва противоскользящий дизайн, за да увеличите. Размер : S, M, L, XL. Идеална възможност за практикуване на водни спортове, като гмуркане, wakeboarding, каяк, гребане, кану-каяк и др Топло - 3 мм неопрен - Удобен и топъл материал за Ефективно намаляване на загубата на температурата на ръцете.Сохраняй топлина!.Мини - ръкавици се използва противоскользящий дизайн, за да увеличите. Размер : S, M, L, XL. Неопренови удобно в чорап и осигурява добра гъвкавост и отлично сцепление Размер : S, M, L, XL2 x ръкавици са Идеалният вариант за практикуване на водни спортове, като гмуркане, wakeboarding, каяк, гребане, кану-каяк и т., Разтеглив - еластични ръкавици по-добре облегают ръката си.Носете удобство за вас.Мини - ръкавици се използва противоскользящий дизайн, за да увеличите.Запис и глухи шевове - здрав и гъвкав, който може да намали смывание и силата, издръжлив и гъвкав Топло - 3 мм неопрен - удобен и топъл материал, ефективно намалява загубата на температурата на ръцете.Сохраняй топлина!Ръкавици за шофиране вдъхновяват любителите на водни спортове своята инстинктивна гъвкавост и защита.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория