• Ново
Набор от латекс мъниста с Конфети от Розово Злато, Набор от Топки с Конфети от Розово Злато, Набор от Разноцветни Мъниста с Конфети 12 инча за Жени, Мъже, Рожден Ден, Д?

Набор от латекс мъниста с Конфети от Розово Злато, Набор от Топки с Конфети от Розово Злато, Набор от Разноцветни Мъниста

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

【Широко приложение】 Комплект конфети от розово злато е подходящ за абитуриентски балове, помолвок, сватби, юбилеи, детски празници, фирмени събития, фотосесии и така нататъкУкрасете всяко парти, на закрито или на открито на фона на фотобудки и създайте незабравими спомени, хайде да организираме една незабравима парти. 【Лекотата на монтажа 】 балони с конфети от розово злато може лесно да се издуват с въздух или с хелий.Инструмент за балони позволява лесно да се направи украса от балони с ръцете си.Ние предлагаме шарени лента, която ще ви помогне по-лесно да измислям набор от балони за декорация на вашето парти балони. 【Красива украса】 Предпоставка включва общо 52 бр. балони, декорирайте парти този набор от декорации от балони, е подходящ за тематични партита по повод рождения ден в стил "Розовото злато", на снимката добре се вижда и привлича вниманието, създава весела атмосфера за вашата тематични партита, също така може да се използва като подпори за фотобудки. 【 Материал】 балони за партита с дебелина 12 см, изработени от латекс, нетоксичен и безвреден, бързо разсейва миризма.Балони ще пристигнат плоски и още повече, няма да надуты, можете да ги напълните с хелий или за въздух (Измерва се и бройте, ще бъде 1-3 грешки). 【Лесна употреба】 балони с конфети от розово злато поддържат хелий и въздух, също така можете да ги напълни с вода, което ще направи вашата партия по-забавна.Но, моля, не переполняйте, в противен случай той лесно ще се спука.Що се отнася до балони с конфети, след това, след попълване на въздух разклатете ги и внимателно вотрите в косата, коприна или вълна, за да конфети прилипло към стените на балони, от това балони ще изглежда много по-красива.Можете също така да лопать балони и конфети ще падне, добавяйки повече забавление на вашето парти. 【Широко приложение】 Комплект конфети от розово злато е подходящ за абитуриентски балове, помолвок, сватби, юбилеи, детски празници, фирмени събития, фотосесии и така нататък.Украсете всяко парти, на закрито или на открито на фона на фотобудки и създайте незабравими спомени, хайде да организираме една незабравима парти. 【Лекотата на монтажа 】 балони с конфети от розово злато може лесно да се издуват с въздух или с хелий.Инструмент за балони позволява лесно да се направи украса от балони с ръцете си.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория