• Ново
Син Уличен Фенер-Свещ Височина 15 см, захранван със слънчева енергия, Тъмно синьо Метал със Стъкло, Водоустойчив Беспламенные Свещи на полюсите, Таймер от здрач до З?

Син Уличен Фенер-Свещ Височина 15 см, захранван със слънчева енергия, Тъмно синьо Метал със Стъкло, Водоустойчив Беспламенные

Rating 
BGN 21.66

Сума
Налично за поръчка

РЕАЛИСТИЧЕН ФЕНЕР-СВЕЩ : Този декоративен фенер има елегантна тъмно синя метална рамка със стъклени панели и реалистична беспламенной една свещ вътреЕдинственият фенер. 6 "W x 6"L x 15"H. се ЗАХРАНВА от СЛЪНЧЕВА батерия : слънчевата лентата в горната част на всеки фенер автоматично зарежда свещи в рамките на ден, за да получи енергийно ефективно светят през нощта.Очаквано време осветление : 6-8 часа.Защита от атмосферните влияния : Как самият фенер, така и да участвува в комплект свещ от смола е водоустойчив за употреба на открито. Забележка : в екстремни климатични условия смени фенер в помещение за защита на стъкло. Готов за употреба : предварително инсталирана слънчева батерия 1,2 600 mah - просто включете светлини, и те ще се включва и изключва за вас.Идеалното допълнение към партито на 4 юли, атмосфера на къмпинг или на нашия барбекю на открито.Размер на свещите : 3 "D x 6" H. УДОВЛЕТВОРЕНИЕ е ГАРАНТИРАНО-моля, пишете ни чрез съобщение на продавача по всички въпроси.Слънчев фенер от тъмно-синьо стъкло е с гаранция 90 дни.Фенер Nantucket Фенер с модерна яка корпус на очарователния тъмно-син цвят.Вдъхновени летен сезон в Нова Англия, фенери от тази колекция са създадени, за да добавите усещане за спокойна плажна благодат.Мащабът на този фенер е идеално само по себе си като проява на елегантност; или е инсталирана по двойки, за да се създаде уютна атмосфера във вашия двор, открита кухня, или на кацане.Произведен от истинско стъкло и метал, този фенер е едновременно здрав и зашеметяващ.Всеки фенер съдържа беспламенную свещ от смола с реалистично оплавленным на ръба и блясък, предоставящ предимства на свещи, без притеснение и смущение от открит пламък.Фенерите се захранват от слънчеви панели на покрива.С помощта на слънцето, те ще се презареждат в рамките на целия ден и автоматично ще се включат в полумрака, като същевременно осигуряват светлина през цялата вечер. (2) 15-инчов беспламенные светлини-свещи Mission Solar (1) Инструкции за работа.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория