• Ново
Вентилатор за комин DARZYS 100 W/120 W, Капак за комина, Малошумная Жаден, създадена от Домашни камина за Дымоходной тръби с диаметър от 13-20 см

Вентилатор за комин DARZYS 100 W/120 W, Капак за комина, Малошумная Жаден, създадена от Домашни камина за

Rating 
BGN 55.19

Сума
Налично за поръчка

Тя е много подходяща за аксесоари за коминиВентилатор, генериран от дымоходом, създава аспирацию и спомага за бързото отстраняване на дим, за да се предотврати невъзможност меко излизане на дим от въздуховод заради повреден комин.Работно напрежение на устройството е 220 v (напрежение 110-120, ние ще разполагат преобразувател на напрежение), а на вентилатор, генериран от дымоходом, се използва чрез изоставяне двата края на проводник за свързване към източника на подаване на заявката.Идеален за печки на дърва, жилищни помещения, топок, котли, бойлери, улични печки на дърва или други битови отоплителни уреди, работещи на дърва, газ, въглища или мазут.Лесна за инсталиране, много тих, подходящ за повечето видове камини и не изисква професионални техници за монтаж.Тя не само бързо отвежда дима, но и притежава отлични експлоатационни характеристики.Този тип, включително вентилатор се използва за битови дымоходах, и температура на изход не трябва да превишава 80 градуса.На вентилатор трябва да се намират на разстояние повече от 6 метра от източника на запалване.В противен случай вентилатор за принудително качулки да бъдат изгорени.Електрически вентилатор помага да се евакуират домакинствата, пещ за пица на дърва, печки Характеристики : Напрежение : 220 v (напрежение 110-120, ние ще разполагат преобразувател на напрежение) Мощност : 10 W / 120w, за въздуховод с диаметър от 13 до 20 виж Забележка 1. Домашен камина оборудван с вентилатор с принудително аспиратор, и температура на изход не трябва да превишава 60 градуса.В противен случай вентилатор с принудително аспиратор ще бъде повреден.Свържете захранващия кабел с медна тел с площ не по-малко от 0,5 квадратных2. При инсталиране или извличане, моля, изключете захранването, за да се избегне токов удар. Интерфейс с дымоудалителем трябва да бъде закрепен водоустойчива изолационна лента. Монтаж на кръстовището с дымоходом трябва да бъдат трайни и интерфейс трябва да бъде здраво вградени в камината, за да се постигне най-добър ефект. Когато вентилаторът за принудително качулки спира да работи, трябва да се внимава за това, за да се дим се връщаше обратно, което води до задымление. Дымоудалитель задаване на камина.Дымоудалитель трябва да се намират на разстояние повече от 6 метра от източника на огъня, в противен случай вентилатор ще бъде изгорен.

Всичко за продукта

Voltage:
220V (voltage 110V-120V, we will be equipped with a voltage converter)
Power:
10w/120w, for a duct diameter from 13 to 20cm
To note:
1. The domestic fireplace adopts an induced draw fan and the output temperature should not exceed 60 degrees.Otherwise, the induced draw fan will be damaged.Install the power cord at least 0.5 square copper wire:
2. When installing or withdrawn, please turn off the power switch to avoid electric shocks.:
3. The interface with the smoke evacuator must be fixed with waterproof insulating tape.:
4. The installation at the interface with the chimney must be firm, and the interface must be closely integrated into the fireplace to obtain the best effect.:
5. When the induced draw fan stops working, care must be taken to the reflux of smoke causing the smoke.:
6. The smoke evacuator is placed on the fireplace.The smoke extractor must be more than 6 meters from the fire source, otherwise the induced draw fan will be burned.The fireplace temperature cannot burn the insulating layer of the power cord.:
Package Included:
1 * induced draw fan :

Подобни продукти в категория