• Ново
Капачки за улавяне на палеца в океана теми LeyuSmart, Капачка за палеца под формата на морска звезда и мивки за Nintendo Switch / OLED / Lite, Симпатичен калъф за Joy-Con, 4 бр.

Капачки за улавяне на палеца в океана теми LeyuSmart, Капачка за палеца под формата на морска звезда и мивки за Nintendo

Rating 
BGN 6.66

Сума
Налично за поръчка

[Супер красиви аксесоари за конзоли] : Незаменим аксесоар, който може да направи вашата игрова конзола по-забавна и привлекателна, комплекти за декорация в стил kawai, които трябва да имаш; [Комфортно усещане за допир] : Тези капачки за палеца са произведени от висококачествени силиконови материали sofe, които правят улови този предмет е по-удобно, като при допир до хлопку;. [Осигуряват допълнителна защита] : Капачки за палеца могат да осигурят ефективна защита на вашия джойстик, предпазва от ежедневните надраскване, удари, замърсяване или други повреди;. { Съвместим комутатор / OLED / Lite] : предназначен за Nintendo Switch / OLED /Switch Lite, всички модели могат да бъдат съвместими;. [Идеален] : Компактен джойстик след инсталацията, вие няма да се притеснявате, че той ще падне, и просто да го инсталирате. [Супер красиви аксесоари за конзоли] : Незаменим аксесоар, който може да направи вашата игрова конзола по-забавна и привлекателна, комплекти за декорация в стил kawai, които трябва да имаш;. [Комфортно усещане за допир] : Тези капачки за палеца са произведени от висококачествени силиконови материали sofe, които правят улови този предмет е по-удобно, като при допир до хлопку;. [Осигуряват допълнителна защита] : Капачки за палеца могат да осигурят ефективна защита на вашия джойстик, предпазва от ежедневните надраскване, удари, замърсяване или други повреди;. { Съвместим комутатор / OLED / Lite] : предназначен за Nintendo Switch / OLED /Switch Lite, всички модели могат да бъдат съвместими;. [Идеален] : Компактен джойстик след инсталацията, вие няма да се притеснявате, че той ще падне, и просто да го инсталирате.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория