• Ново
Реколта Метален Ковчег За Бижута, в Сандъка с Дрънкулки, Малка Кутия За Съхранение на Бижута, един Малък Пръстен, Обеци, Огърлица, Подарък за Памет, Калъф-стойка за М?

Реколта Метален Ковчег За Бижута, в Сандъка с Дрънкулки, Малка Кутия За Съхранение на Бижута, един Малък Пръстен, Обеци,

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

? МАТЕРИАЛ-Тази реколта ковчег за бижута изработена от сплав с премиум-клас с красива повърхност златен цвят, която е трайна, не се окислява, не ръждясва и никога не избледняват, много здрава за нас ? Ретро дизайн-Нашата ковчег за съхранение на бижута с надпис отвън изискан ретро-модел, класическа и нежна, подобрена полиране прави повърхността гладка, лесно за почистване, прекрасна реколта ковчег за украса, в която можете да поставите любимите си пръстени, обеци или малки бижута, демонстрира елегантен вкус. ? VELVET ИНТЕРИОР - Мек и елегантен кадифе от вътрешната страна предпазва украса от прах и драскотини, красива кутия за украшения на горната част на шкафа, тя винаги запазва своя украса организирани и елегантни. ? СЛАДЪК подарък - Този калъф за бижута ще се превърне в приятен подарък за вашите близки, за рожден ден, годишнина, Ден на майката, Ден на св. Валентин, Коледа, а и на добра кутия за съхранение на вашите скъпоценни бижута Гъвкавост : особено подходящ за рожден ден, изискан подарък. ? Информация за продукта-с Перфектен размер : (Д * Ш * В) 3,93 "x 2,91" x 3,14"; Малък размер, моля, обърнете внимание. ? МАТЕРИАЛ-Тази реколта ковчег за бижута изработена от сплав с премиум-клас с красива повърхност златен цвят, която е трайна, не се окислява, не ръждясва и никога не избледняват, много здрава за нас. ? Ретро дизайн-Нашата ковчег за съхранение на бижута с надпис отвън изискан ретро-модел, класическа и нежна, подобрена полиране прави повърхността гладка, лесно за почистване, прекрасна реколта ковчег за украса, в която можете да поставите любимите си пръстени, обеци или малки бижута, демонстрира елегантен вкус. ? VELVET ИНТЕРИОР - Мек и елегантен кадифе от вътрешната страна предпазва украса от прах и драскотини, красива кутия за украшения на горната част на шкафа, тя винаги запазва своя украса организирани и елегантни. ? СЛАДЪК подарък - Този калъф за бижута ще се превърне в приятен подарък за вашите близки, за рожден ден, годишнина, Ден на майката, Ден на св. Валентин, Коледа, а и на добра кутия за съхранение на вашите скъпоценни бижута Гъвкавост : особено подходящ за рожден ден, изискан подарък. ? Информация За продукта - с Перфектен размер : (Д * Ш * В) 3,93 "x 2,91"x 3,14"; моля, обърнете внимание на малкия размер.

Всичко за продукта

✬Material:
Zinc Alloy
✬ Color:
As shown
✬ Packaging:
1 x Jewelry Box
Notice:
Due to manual measurement, this creates a difference of 1-2 cm;:
Due to differences in light and screen, product color may be slightly different from the picture. :

Подобни продукти в категория