• Ново
20 Опаковки многократна употреба тампони за премахване на грим - колекция от Органични естествени бамбук и бамбуково въглища за лесно и плътен грим и грижа за кожат?

20 Опаковки многократна употреба тампони за премахване на грим - колекция от Органични естествени бамбук и бамбуково въглища

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Материал : 2 слоя неплъзгащи естествена бамбукова и бамбук въглеродна тъкан Цвят : бял, сив. Размер : 3,15 инча / 8 см в диаметър. 1 : Лек грим 2 : Премахнете омертвевшую кожата около устните и носа. 1 : Интензивен грим (специално за очи, устни) 2 : Нанесете тоник, эссенцию и т. За грижа за кожата.Нашите тампони могат да се използват повторно стотици пъти. 20 / комплект (всеки тампон може да замени хиляди еднократна употреба, памучни топки). ?Тампони за отстраняване на грим с бамбуковым въглища Light Soft Grey за интензивно грим (специално за грим на очите, на устните), също се прилагат тонер, эссенцию и т. За грижа за кожата. ? Високо качество : двуслойни и нескользящий дизайн. Голям диаметър 15 инча / 8 см. Може да се използва от двете страни.Изработен от естествен бамбук и влакна на бамбуково въглища.Подходящ за всички типове кожа. ♻️ За многократна употреба, екологично чиста, без отпадъци : нашите бамбукови подложки за отстраняване на грим можете да използвате стотици пъти, това означава, че те се заместват хиляди еднократна употреба, памучни топки!Дори нашите опаковки се поддава на разлагане. ?Като използвате меки тампони за отстраняване на грим с бамбуковым въглища сив цвят за интензивно грим (специално за грим на очите, на устните), също се прилагат тонер, эссенцию и т. За грижа за кожата. ? Високо качество : двуслойни и нескользящий дизайн. Голям диаметър 15 инча / 8 см. Може да се използва от двете страни.Изработен от естествен бамбук и влакна на бамбуково въглища.Подходящ за всички типове кожа. ♻️ За многократна употреба, екологично чиста, без отпадъци : нашите бамбукови подложки за отстраняване на грим можете да използвате стотици пъти, това означава, че те се заместват хиляди еднократна употреба, памучни топки!Дори нашите опаковки се поддава на разлагане. ? Начин на приложение и измиване на лицето : Нанесете малко средства за отстраняване на грим на тампон, след това нежно масажирайте лицето, устните, очите, оставете го за няколко секунди, за да изтриете по-внимателно.Ръчно или машинно пране.Пране при нормална температура.Ако изберете машинную пране, моля, сложете уплътнението в нашия хлопчатобумажный торбичка за бельо. ?На помещение и включва : 10 бели бамбукови подложки + 10 сиви бамбукови подложки с въглен на прах + 1 памук торба за дрехи (бонус).

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория