• Ново
1.Цифровата Турбинен Разходомер, Разходомер Газойлевого гориво, Разходомер помпа, Брояч на Дизелово гориво, Брояч Керосин линия за Химикали, Вода и т.н. (в синьо)

1.Цифровата Турбинен Разходомер, Разходомер Газойлевого гориво, Разходомер помпа, Брояч на Дизелово гориво, Брояч Керосин

Rating 
BGN 16.34

Сума
Налично за поръчка

Кратко представяне - на Дигитален турбинен разходомер е с модулна конструкция, с висока точност, малките размери и стабилна производителностМодулна конструкция, което я прави подходяща за използване с изходни модули, сензори и дистанционными предаватели.Лесно сменяеми и обслужва вътрешни компоненти.Функция - Компактна конструкция, лесна настройка, интуитивно разбираеми и ясни показания, висока надеждност, точност на измерването ± 1%, дисплей с висока разделителна способност показва незабавен и кумулативният разход.Може да се използва широко за измерване на дизелово гориво, керосин, бензин, петролни продукти, лекарства, транспорт и търговия.Когато той се появи - нормален разход, но бариерата не вярва, при натискане на бутона за ПОКАЗВАНЕ на борсата е включен.В този случай възможна причина е : 1. paddle засече или е повредена. около перката намотан мерки и теглилки; Решение : Премахнете брояч и се уверете, че paddle свободно да се върти.Когато това се случи - разход намалява, и бариерата не води броене при натискане на бутона за ПОКАЗВАНЕ на борсата е включен.В този случай причините могат да бъдат причинени от : 1. Брояч частично блокиран высохшей течност; 2. Разход под минималното; Подходящо решение : изчистете уреда, за да сте сигурни, че paddle се върти свободно; 2. Увеличете разход.Когато броячът не работи правилно, това може да е свързано с провал заплата или неизправност на бутон.Съответното решение : заменете платката.

Всичко за продукта

Operating voltage :

Подобни продукти в категория