• Ново
FAVOMOTO Автомобилни Аксесоари, Автомобилна Дрънкулката Аксесоари 2 елемента Авто Чистачки авто Чистачки с Четка За почистване на автомобилни Чистачки авто Машинка з?

FAVOMOTO Автомобилни Аксесоари, Автомобилна Дрънкулката Аксесоари 2 елемента Авто Чистачки авто Чистачки с Четка За почистване

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Аксесоари за почистване на чистачките - изработени от висококачествена ABS-материал, издръжлив за продължителна употребаИнструмент за обслужване чистачки на кола - Изберете ремонт в зависимост от различните условия на износване : използвайте груби абразивни дискове за силно износване и мелкодисперсные абразивни дискове за по-лесно носене.Инструмент за почистване на автомобили, Специално предназначени за обслужване на чистачките, че може да подобри ефекта чистачки и срок на годност.Пречистване на чистачки за предното стъкло на автомобила - се Различава компактен размер, което го прави удобен за употреба и съхранение.Пречистване на автомобилни чистачки - Възстановете и коригирайте си чистачка бързо, безопасно и ефективно за удължаване на срока на експлоатация на чистачките.Списък на опаковки 2 x чистачки Характеристики - се Отличава с компактен размер, което го прави удобен за употреба и съхранение. - изработен от висококачествена ABS-материал, здрав за по-дълга употреба. - Цвят : черен - Материал : ABS. - Възстановяване и ремонтируйте си чистачка бързо, безопасно и ефективно за удължаване на срока на експлоатация на чистачките. - Той има широко приложение и може да се използва за всички видове автомобилни чистачки. - не само ефективно средство за почистване на автомобилни чистачки, но и практичен инструмент за грижа за стеклоочистителями.Описание на продукта Този инструмент за почистване на чистачките на автомобила е изработен от висококачествен материал, за трайно и устойчиво използване.Можете да го използвате за поддръжка и почистване на автомобилни чистачки, което е удобно.Специално разработен за обслужване на чистачките, че може да подобри ефекта чистачки и срок на годност. a за поддръжка и почистване на чистачките за вашия автомобил.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория