• Ново
3шт на Триъгълна Площадка за Опесъчаване Многофункционална Аксесоари Черен Триъгълен Кука и Контур за електрически инструменти (И)

3шт на Триъгълна Площадка за Опесъчаване Многофункционална Аксесоари Черен Триъгълен Кука и Контур за електрически инструменти

Rating 
BGN 4.99

Сума
Налично за поръчка

Висококачествени материали : Пластмасови материали са издръжливи и удобни за переноскеПортативен размер : 3-1/8 "", 80 мм x 80 mm x 80 mm, моля, потвърдете размер, преди да купите.Изработен е от висококачествен материал, здрав и практичен за употреба.Опаковката включва : 3 броя пясъчни възглавници general triangle.Приложение : Кука и контур, позволяват бързо да се оттеглят и да се промени шлифоване на хартия.Изработен е от висококачествен материал, здрав и практичен за употреба.Тип : мультитул шлайфане на подложката. Технически характеристики Материал : высокоуглеродистая стомана + EVA Размер : S : 8*8 см Помещение включва : 3 бр. мультитул шлайфане подложки Забележка : 1. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината. Моля, оставяйте малко отклонение на данните при ръчно измерване.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория