• Ново
Комплекти стенни аплици Bsmathom от 2 теми, Стенни матиран Месинг, монтиран на стената Лампа с Филтър Абажуром, Жичен Поставка за високоговорители, Лампа за баня, за кор?

Комплекти стенни аплици Bsmathom от 2 теми, Стенни матиран Месинг, монтиран на стената Лампа с Филтър Абажуром, Жичен Поставка

Rating 
BGN 28.00

Сума
Налично за поръчка

Съвети : 1 Това не стенни аплици, захранван с батерии, и за него е необходима кабелна връзка. Идва с всички съоръжения, необходими за монтаж и 2 комплекти за стенни аплици, лампи в комплекта не са включени.Вградено стенно осветление за помещения с Размери : размери : 20,86 "H x 6,7" W. Лампа : 6,7 "H x 6,7" W. Задния панел : 4,72 "H x 4,72" W. Идеалният размер е много подходящ за настаняване на от двете страни на огледалото в банята или инсталация до леглото за четене през нощта.Размери на вътрешното стенен осветление : размери : 23,22 "В x 6,29"W x 7,48" Г. Лампа : 6,69 "x 6,29"W x 6,29"Г тясната част на абажура в горната част : 3,94".На задния панел : 5,90 "H x 4,72" W. Идеалният размер е много подходящ за настаняване на от двете страни на огледалото в банята или до леглото, за четене през нощта.Изисквания към лампам за стенни аплици : Комплект от 2 стенни тела Bsmathom разработен с цокъл E26, което може да е съвместима с различни светлини, като лампи с нажежаема жичка, led крушки, халогенни лампи или лампи КФЛ.Този стенен лампа за спалня е сертифицирана ETL, така че можете да го използвате без никакви притеснения.Лесна инсталация на стена осветление с халба бира : Стенен лампа Bsmathom е лесен за инсталиране и включва в себе си всичко необходимо за инсталиране на оборудване.Просто свързване на кабели, инсталиране на електрическата крушка, и на инсталацията може да се извърши за няколко минути. (Крушка не е включена в комплекта). Гаранция 3 години и сертифициране на ETL : Ние предлагаме трехлетнее на гаранционно обслужване, и вие можете да се свържете с нас по отношение на всички проблеми, възникващи по време на употреба.Нашите стенни аплици, сертифицирани ETL, изключителен знак на един от водещите световни агенции за качество и безопасност.Моля, не се колебайте да го използвате. Концепцията на марката Bsmathom е да предостави на клиентите си най-умен дом.Ние се фокусираме върху проучвания лампи и фенери, със силен екип от дизайнери и фабриками можете да направите покупка без да се притеснявате, и нашата цел - да ви позволи с удоволствие да пазаруват.Този вътрешен стенен монтаж лампа може да се използва като стенен осветление за спалня, стенни свещника за коридор, стенни лампи за баня, стенни свещника за хола широко се използва в спалнята, хола, коридора, стълбите, банята и кухнята.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория