• Ново
FWASTT Слънчеви Външни Огради за двор, на 10 Опаковки Слънчеви добре поддържани Алеи, Външни Декоративни Лампи, Непромокаеми за Градината, Оградата, Палуби, Стълби, път?

FWASTT Слънчеви Външни Огради за двор, на 10 Опаковки Слънчеви добре поддържани Алеи, Външни Декоративни Лампи, Непромокаеми

Rating 
BGN 7.62

Сума
Налично за поръчка

Високоефективен слънчев панел с регулируем ъгъл на наклонаМоже да се регулира оптимален ъгъл на облъчване, както и ефективността на зареждане може да се увеличи с над 30%. Едно зареждане е достатъчно за 15 часа. 3 Режима на Динамично въртящи осветление 1. Режим на постоянно осветление 2. Режим на дишане 3. Режим на въртене.Стабилно : Постоянно осветление.Дишане : Цикъл на яркостта на светло след слабото.Ротация : завъртете източник на светлина наоколо си на сцената.Водоустойчива IP65.Жаропрочный-стабилен.На слънчева светлина за ограда x 10 бр. Крепежни винтове x 20. Гумена капачка x 10. Поставя се директно на мястото, където искате да го инсталирате.Използвайте винтове за дърво и расширительные винтове.Използвайте двустранен (НЕ са ПРЕТЪРПЕНИ) лепило, за да залепи продукт на слънчевата повърхност.При първото използване, моля, уверете се, че средство за директно поглъща слънчевата светлина не по-малко от 8 часа.По време на инсталацията, моля, уверете се, че лампата за фехтовка е на място, където няма сенки или корниз, за да покрива слънчеви панели.В противен случай времето за осветление ще бъдат по-кратки.Време осветление ще зависи от слънчев време, географско положение, метеорологичните условия, сезона и така нататък.Моля, почистете слънчев панел с мека хартия или кърпа и след продължителна употреба. 【Соларен панел с регулируем ъгъл на наклона】 може да абсорбира повече светлина в едно и също място, в сравнение с други продукти.Само 4-5 часа на слънчева светлина може да осигури 10-15 часа на осветление през нощта.Не се притеснявайте за това, да се изключва и включва светлина.Автоматичен вграден сензор за включване-изключване от здрач до зори. 【Устойчивост на атмосферните влияния-ABS + акрил】 Материал осигурява дълъг живот на продукта.това може добре да остане на място и да издържат на екстремни метеорологични условия, сняг и дъжд, защитен от атмосферни влияния IP65.(Батерията : 1,2 На 650 mah AA Ni-Mh). 【3 Режима На Динамично Въртящи Осветление】 1. Режим на постоянно осветление 2. Режим на дишане 3. Режим на въртене.Идеален за стълбове или заглушек на пътеките, пътищата, вили, заборах, тераси, дворове, паркове, при релсите, таверни, барове, кафенета, хотели, дворове и т. 【Лесна инсталация】 За монтаж на декоративни лампи за слънчева батерия използвайте винтове за дърво или купите двупосочен (не вклеенный) лепило, за да залепите продукт на слънчевата повърхност.

Всичко за продукта

Solar Panel:
Monocrystalline silicon

Подобни продукти в категория