• Ново
ALLMRO Малка кофа за Боклук Кухненско Подвесное Десктоп Кошчето за боклук За шкафа Задна Скоба Подвесное Кошчето за боклук 1БР (Цвят: бял)

ALLMRO Малка кофа за Боклук Кухненско Подвесное Десктоп Кошчето за боклук За шкафа Задна Скоба Подвесное Кошчето за боклук

Rating 
BGN 18.25

Сума
Налично за поръчка

идеално за спални, баня, тоалетна, офис, конферентна зала, изложбена зала, магазин, кухня, колата и много други ❥Монтиране на кошче за боклук е много удобно да хвърлят на боклука. ❥ Конструкция с по-голям диаметър, повече не се тревожете за загубата на плодове и зеленчуци. ❥Врата задна кука, 2 см съответства на ширината на вратите на гардероба в повечето семейства. ❥ Вътрешната стена на гладък, лесен за почистване и не съдържа остатъци от мръсотия. идеално за спални, баня, тоалетна, офис, конферентна зала, изложбена зала, магазин, кухня, колата и много други. ❥Монтиране на кошче за боклук е много удобно да хвърлят на боклука. ❥ Конструкция с по-голям диаметър, повече не се тревожете за загубата на плодове и зеленчуци. ❥Врата задна кука, 2 см съответства на ширината на вратите на гардероба в повечето семейства. ❥Вътрешната стена на гладък, лесен за почистване и не съдържа остатъци от мръсотия.Характеристики : устойчив на абразия материал : PP Цвят : бял, розов Размер : 21 * 13.5 Вижте Количество : 1БР.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория