• Ново
BESTonZON 1 бр. Чайник, Мини-За печене, Метална Свещ, Двойна Бонбони и Аксесоари, Термомагазин Направи си сам, Инструмент за отопление на Дома, Тиган, Прибори За приготвян?

BESTonZON 1 бр. Чайник, Мини-За печене, Метална Свещ, Двойна Бонбони и Аксесоари, Термомагазин Направи си сам, Инструмент

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Тенджера от неръждаема стомана : метална купа за масло, купа за печене и топенеКомплект за направата на свещи : Приятен е елегантен и практичен, с красив дизайн и за продължителна употреба.А за семейството и приятелите си!.Дълбока тенджера : материал е от неръждаема стомана, устойчиви на окисляване.Тенджера с незалепващо покритие : С изолирана дръжка вашите ръце не ще ошпариваться; със силиконова шпатула ще ви бъде по-удобно.Чаша за разпалване на сосове и заварных кремове : Дръжка е удобна за вземането, той може да ошпариться при нагряване на водата.Пратката включва 1 х нагревательная купа 1 x капак Функции-може да бъде обикновен контейнер за сос или за запазване на топлината. Материал от неръждаема стомана, устойчив на корозия и здрав, най-полезно за вас да се използва двойно дъно от неръждаема стомана. - Материал : смесица от тавичка от неръждаема стомана - Размер : Около 26 50 X14,00 X6,00 см / 10,41 X5,50 X2,36 инча нагревательная посуда. - Цвят : Сребрист Метален Котел за варене. - Идеален за домове, кухни, хотели, магазини, ресторанти и т. Млечни тенджера с дръжка. - С дълга дръжка, която предпазва вашите ръце от топлина и кипяща течности, метална тенджера за фондю. - инструменти за тези, които искат да създават свои собствени шоколадови лакомства за рожден ден, подаръци, Коледа и т., Мини-двойна котела с двойно готвене.Информация за продукта Тенджера с незалепващо покритие Са подходящи за печене и готвене.сосове, custards, масло, сирене, бонбони, шоколад, за приготвяне на свещи и т. в дълбока тенджера И е обикновен контейнер.Тенджера от неръждаема стомана, Този обект представлява чаша за топене на шоколад с капак.набор за приготвяне на свещи идеални за приготвяне на сосове и малки саксии, предназначени за готвене на пара малко количество продукти.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория