• Ново
ALLMRO Малко кофата за Боклук с капак, Домашна Баня, Тоалетна, Хол, Кухня, Креативна Фуги Кошница за ценни книжа С капак на Преса-тип, на кофата за Боклук (Цвят: бял)

ALLMRO Малко кофата за Боклук с капак, Домашна Баня, Тоалетна, Хол, Кухня, Креативна Фуги Кошница за ценни книжа С капак

Rating 
BGN 12.00

Сума
Налично за поръчка

идеално за спални, баня, тоалетна, офис, конферентна зала, изложбена зала, магазин, кухня, колата и много други ❤Мултифункционален Мини-Кошчето за боклук за масата. ❤Поддържайте ред на работния плот кофа за Боклук, използвани за съхранение на отпадъци, като люспи и хартията, на работния плот, за да поддържа реда на работния плот. ❤Практичен дизайн, но той е по-голям диаметър, по-голям капацитет, лесно се изхвърля боклук, подходящ за съхранение на всички видове боклук. ❤На малката кофа за боклук с капак - пружина капак с един бутон за предотвратяване на миризми. идеално за спални, баня, тоалетна, офис, конферентна зала, изложбена зала, магазин, кухня, колата и много други. ❤Мултифункционален Мини-Кошчето за боклук за масата. ❤Поддържайте ред на работния плот кофа за Боклук, използвани за съхранение на отпадъци, като люспи и хартията, на работния плот, за да поддържа реда на работния плот. ❤Практичен дизайн, но той е по-голям диаметър, по-голям капацитет, лесно се изхвърля боклук, подходящ за съхранение на всички видове боклук. ❤На малката кофа за боклук с капак - пружина капак с един бутон за предотвратяване на миризми. ❤Притискателния тип отваряне и затваряне на ❤материал : пластмаса❤форма дълга цилиндрична❤цвят : бял❤сценарий за домашна употреба.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория