• Ново
Angoily 1 бр. Гъвкав Инструмент: Керамични Търсещия, Стоманени, Регулируеми Пробивни Инструменти От Неръждаема Стомана, Инструмент за Позициониране на Дупки в Мраморн?

Angoily 1 бр. Гъвкав Инструмент: Керамични Търсещия, Стоманени, Регулируеми Пробивни Инструменти От Неръждаема Стомана, Инструмент

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

неръждаема стоманаЛинийка за измерване на дупки в ПЛОЧКИ - Уникален регулируем дизайн, прецизна скала, идеален ефект на щамповане, подходящи за дома и надеждна.ИНСТРУМЕНТ ЗА ИЗМЕРВАНЕ на дупки в ПЛОЧКИ - Идеално място дупки за керамични плочки, чудесен и полезен инструмент за определяне на местоположението на дупки.УСТРОЙСТВО за ТЪРСЕНЕ на отвори в МРАМОРНИЯ - Произведен от материал прецизно производство, за точно позициониране и лесна за управление.Отвор За ПОЗИЦИОНИРАНЕ на ДУПКИ в ПЛОЧКИ За мебелни фабрики и любителите на дограмата е чудесен и необходим инструмент.Устройство за пробиване на плочки-устройство за отваряне на дупки, лесно и преносимо, лесно за експлоатация, ви осигурява по-голямо удобство. неръждаема стомана.Линийка за измерване на дупки в ПЛОЧКИ - Уникален регулируем дизайн, прецизна скала, идеален ефект на щамповане, подходящи за дома и надеждна.ИНСТРУМЕНТ ЗА ИЗМЕРВАНЕ на дупки в ПЛОЧКИ - Идеално място дупки за керамични плочки, чудесен и полезен инструмент за определяне на местоположението на дупки.УСТРОЙСТВО за ТЪРСЕНЕ на отвори в МРАМОРНИЯ - Произведен от материал прецизно производство, за точно позициониране и лесна за управление.Отвор За ПОЗИЦИОНИРАНЕ на ДУПКИ в ПЛОЧКИ За мебелни фабрики и любителите на дограмата е чудесен и необходим инструмент.Устройство за пробиване на плочки-устройство за отваряне на дупки, лесно и преносимо, лесно за експлоатация, ви осигурява по-голямо удобство.Пратката включва 1 x универсален открыватель за дупки за позициониране Особености -ще имате добър опит на използване от-за перфектно качество на изработка на този продукт. - Материал : Неръждаема стомана. - Универсално приложение, лесно и незатейливое за използване, което ви осигурява по-голямо удобство при дограма документи. - Идеално поставете на отвора за керамични плочки, чудесен и полезен инструмент за отваряне на дупки. - Той може точно да определи и пробиване, гъвкав и универсален, точно конструкция на скалата, повишава точността. - Цвят : сребрист. - Тези инструменти са подходящи за дърводелски със собствените си ръце или професионални инженери, практични и точни.Описание на продукта Тънка линийка за измерване на дупки, който заслужава да я имаш.Устройство за пробиване на плочки Ако търсите устройство за отваряне на дупки за позициониране, тогава не трябва да пропускате нашата устройство за отваряне на дупки за позициониране.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория