• Ново
Shulaner 120 Слотове Цветен молив случай с цип Голям Капацитет, Чанта за Моливи с Модел в стил Ретро, Водоустойчив Дръжка от PVC Плат 840D, Органайзер за Съхранение на Химика?

Shulaner 120 Слотове Цветен молив случай с цип Голям Капацитет, Чанта за Моливи с Модел в стил Ретро, Водоустойчив Дръжка

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Най-лесният и удобен начин да цветни моливи за рисуване до местоназначението си - в този елегантен пенале от водоустойчив PVC плат в 120 офисахарактеристики : дизайн на 6 страници, само на пет, на 22-ри номер на клон на страницата, още една страница 14 регистрационен офиси и 3 големи отделения. многослойни дизайн, когато всичко е ясно и подредено, много по-лесно, отколкото да носят със себе си молив случай и ровят в него в търсене на това, което ви трябва. го молив случай на 120 офиси побира до 124 любимите си моливи, чист и подреден, моливи вече не се изхвърлят, което допринася за приятна раскрашиванию.Съдържанието на кутията в комплекта : молив случай на 120 отделения за моливи.лекота на използване. моля, обърнете внимание : .Че моливи в комплекта не са включени.ТОЗИ предмет НЕ е предназначен за ИЗПОЛЗВАНЕ от деца под 12 години. Универсален калъф за носене-калъф : можете да го използвате за обикновените моливи, цветни моливи.Портативен дизайн : в горната част На пенала разполага с прибиращ се дръжка за лесно пренасяне и съхранение, можете просто да се излиза навън или да пътувате с този удобен футляром за colorization.Материал : Външна материя е направена от висококачествен водоустойчив PVC 840 D, а вътрешната структура е изработена от оргалита, здрави ципове продължават дълго време, като цяло, създават усещане за комфорт.Ретро-стил : Покриване на пенала се състои от различни ретро-елементи, такива като пеперуди, компаси, ключове, цветя и т. Наистина е подходяща за различен подарък на артисти, писатели.Или можете да го закупите за себе си. 124 отделни отделения : в него 124 отделни отделения (121 отделение за моливи и 3 големи отделения за ластика или острилки), всеки молив на своите индивидуални дупка / каишка. Универсален калъф за носене-калъф : можете да го използвате за обикновените моливи, цветни моливи.Портативен дизайн : в горната част На пенала разполага с прибиращ се дръжка за лесно пренасяне и съхранение, можете просто да се излиза навън или да пътувате с този удобен футляром за colorization.Материал : Външна материя е направена от висококачествен водоустойчив PVC 840 D, а вътрешната структура е изработена от оргалита, здрави ципове продължават дълго време, като цяло, създават усещане за комфорт.Ретро-стил : Покриване на пенала се състои от различни ретро-елементи, такива като пеперуди, компаси, ключове, цветя и т.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория