• Ново
Alyxxndra Дълъг Натиснете Върху ноктите Ковчега на Фалшиви Върховете на Изкуствени нокти, Лъскава Блясък на цвета Aurora 24шт Натурален 2 Минути Нийл-арт (Розово-Червен)

Alyxxndra Дълъг Натиснете Върху ноктите Ковчега на Фалшиви Върховете на Изкуствени нокти, Лъскава Блясък на цвета Aurora

Rating 
BGN 3.19

Сума
Налично за поръчка

?【Лесна употреба】 Перфектната украса и дълготрайност го правят ноктите по гламурнее и красиви, подходящи за професионална употреба или за използване в домашни условия ?【Очарователен дизайн на ноктите】 Създай свой собствен дизайн на ноктите с помощта на лазерна цвят, изглежда магически и очарователно, идеален избор за вашата нокътната мода. ?【Най-добрият избор за подарък на】 Прекрасен подарък за себе си или за приятелката си, особено за тези, които имат алергии към лепило за нокти или просто се нуждаете от временно отлагане. ?【Безопасно и без стимулация】 Сигурно си естествени нокти, нетоксично, защита на околната среда, не травмирует ръка.Бременните жени също могат да го използват. ?【Костюм за всеки случай】 Е идеален за сватбени тържества, танци, срещи, те също са подходящи за Хелоуин, Деня на Св. Валентин и други празници.Почистете ноктите.Изберете ноктите на правилния размер за пръста.Нанесете лепило върху ноктите.Натиснете ноктите и задръжте в продължение на 5 секунди. (Можете да използвате течен клей за даване на сила.Jelly лепило е с ограничена якост, се препоръчва да използвате вашия собствен лепило.Как да използвате:.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория