• Ново
USB-Климатик, Електрически Личен един изпарителен Охладител за Въздух Овлажнител с Двойно със Спрей, 3 Платна Охладител, Безшумен Нощна Лампа, Защита От Силен Вятър, ?

USB-Климатик, Електрически Личен един изпарителен Охладител за Въздух Овлажнител с Двойно със Спрей, 3 Платна Охладител,

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

✔ Осигурява 2 пъти по-голяма мощност на охлажданеИзпаряване въздушен охладител е персонален компактен екологичен дизайн, който привлича топъл въздух от помещението чрез изпаряване воден филтър за овлажняване по време на охлаждане. ✔ Охладител за лично пространство позволява да се наслаждавате на прохладата и чистота у дома или навън Леки и преносими за употреба в закрити помещения / на открито.Просто трябва да напълнете резервоара с вода и куб лед, след това го свържете към източник на захранване и да се насладите на освежаващ, охлаждащ въздух!. ✔ Работи през всеки USB-източник на захранване.Това може да се управлява с помощта на лаптоп, на захранване или електрически контакт.Посока на вятъра може да се регулира нагоре и надолу до 120 градуса. ✔ Може да превключите в режим на вентилатора / със спрей : натиснете бутон, за да включите двойно пръскане, натиснете отново, за да изключите пръскане.Точната скорост на въртене на вентилатора позволява ви да регулирате нивото на звука по своему.Четири опорни основата са изработени от силиконов материал, който предпазва от подхлъзване. ✔ Благодарение на малък ночнику резервоар за вода има функция за нощно осветление, можете да видите ясно обем на вода в резервоара за вода, и вие можете лесно да определят посоката на вентилатора през нощта-Оборудван силиконовата капачка на резервоара за вода, я лесно просочить, дори ако тя е обърната. ✔ Осигурява 2 пъти по-голяма мощност на охлаждане.Изпаряване въздушен охладител е персонален компактен екологичен дизайн, който привлича топъл въздух от помещението чрез изпаряване воден филтър за овлажняване по време на охлаждане. ✔ Охладител за лично пространство позволява да се наслаждавате на прохладата и чистота у дома или навън Леки и преносими за употреба в закрити помещения / на открито.Просто трябва да напълнете резервоара с вода и куб лед, след това го свържете към източник на захранване и да се насладите на освежаващ, охлаждащ въздух!. ✔ Работи през всеки USB-източник на захранване.Това може да се управлява с помощта на лаптоп, на захранване или електрически контакт.Посока на вятъра може да се регулира нагоре и надолу до 120 градуса. ✔ Може да превключите в режим на вентилатора / със спрей : натиснете бутон, за да включите двойно пръскане, натиснете отново, за да изключите пръскане.Точната скорост на въртене на вентилатора позволява ви да регулирате нивото на звука по своему.Четири опорни основата са изработени от силиконов материал, който предпазва от подхлъзване. ✔ Благодарение на малък ночнику резервоар за вода има функция за нощно осветление, можете да видите ясно обем на вода в резервоара за вода, и вие можете лесно да определят посоката на вентилатора през нощта-Оборудван силиконовата капачка на резервоара за вода, я лесно просочить, дори ако тя е обърната.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория