• Ново
INUBOXES Таблото, тампон върху таблото, Нескользящий мат, Обичай, е Съвместим с Honda HR-V -2022, защита от вариабельности на сърдечния ритъм, козирка (черно покритие)

INUBOXES Таблото, тампон върху таблото, Нескользящий мат, Обичай, е Съвместим с Honda HR-V -2022, защита от вариабельности

Rating 
BGN 17.99

Сума
Налично за поръчка

2022 Honda HR-V LX / Sport/EX (Най-популярната) /EX-L 2021 Honda HR-V LX/ Sport/EX (най-популярната) / EX-L /Touring. Honda HR-V LX 2020 г. съобщение/EX/Sport/Touring. 2019 Honda HR-V LX/EX/Sport/EX-L/Touring. 2017 2018 2016 Honda HR-V LX/EX/EX-Л. Подложка за покриване на таблото - това е от висок клас материал за покриване на арматурното табло. Подложка за арматурното табло подобрява шофиране в слънчеви места, защото те намаляват. отразяване на светлината, които опасните отблясъци.Килим също ще даде своя интериор е топъл и приветлив вид. -Мат покритие на арматурното табло, защитава повърхността на арматурното табло от ултравиолетовите лъчи. -Той може да скрие петната и несъвършенствата на стари приборных панели, а също така помага за намаляване на опасните отблясъци върху предното стъкло, да салон-хладна през лятото и топла през зимата.Отдушник на оригиналния автомобил запазени, че по-съгласуван и интегриран с вашия автомобил.Противоскользящий силикон, не е необходимо да се придържаме.Нашата кутията на таблото - това е обновена версия, която не трябва да се засилят с помощта на велкро.Тя е много проста за инсталиране.Произведено от полиестерен плат, получена от рециклирани бутилки, нашето килими за арматурното табло предпазва таблото от вредните ултравиолетови лъчи и скрива петна, което му придава чист вид.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория