• Ново
Комбинирана 3-степенна система осушки на въздуха NANPU 1/2 NPT индустриален клас с подмяна на филтърен елемент на 5 Микрона (1-i степен, бяла), подмяна на филтърен елемент н?

Комбинирана 3-степенна система осушки на въздуха NANPU 1/2 NPT индустриален клас с подмяна на филтърен елемент на 5 Микрона

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

【Висока устойчивост на натиск】 работи Перфектно при налягане 30-175 паунда на квадратен инч; 【с Висока степен на сигурност】 Висококачествена метална купа с видими прозорче на стъклото на всеки етап от предпазва Вас и система по време на целия процес 【Етап 1 : Регулатор на налягането на филтъра Точно регулира и стабилизира кръвното налягане на въздуха. 【Етап 2 : Коалесцирующий филтър】Коалесцирующий филтър елемент е снабден с дебелина 0,01 микрон, който може да премахне 99,9% влага, малки частици и масло, които минават през разход на етап 1.Когато е необходимо да се замени Филтърен елемент, ще свети Червен индикатор. 【Етап 3 : Изсушаване на въздуха】Изсушаване на въздуха позволява на въздуха да бъде внимателно высушенным и пречистен, преди той да попадне във вашите пневматични инструменти.Пелети за изсушаване е необходимо да се добавят в Метална купа.Когато той трябва да бъде заменен, Мъниста променят цвета си от синьо в розово. 【Аксесоари】 от 3 елемента с размер 5 микрона (един от тях е инсталиран на продукт), 3 елемента с размер 0.01 микрона (същите, както е посочено по-горе), 6 мешочков за изсушаване размер на 3,5 грама (100 г). 2 монтаж NPT с размери 1/2 инча, 1 х оборудване запечатване на лентата, за дърворезба.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория