• Ново
Стойка за обувки От масивно Дърво и Многопластова Модерна Лесна Поставка За съхранение на Тапочек Стойка за обувки в Банята (Цвят: 2)

Стойка за обувки От масивно Дърво и Многопластова Модерна Лесна Поставка За съхранение на Тапочек Стойка за обувки в Банята

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

* Изработена от каучуково дърво, текстура, права, плътна структура, и това е устойчив на износване * Нанесете открита боя с лак, за да запазите по-голяма степен на каучуковой дърво. * Като винт се използва малка дървена капачка, която е красива, аккуратна и трайна. * Цялата стойка за обувки неподвижна и е по-устойчива. * Изработена от каучуково дърво, текстура, права, плътна структура, и това е устойчив на износване. * Нанесете открита боя с лак, за да запазите по-голяма степен на каучуковой дърво. * Като винт се използва малка дървена капачка, която е красива, аккуратна и трайна. * Цялата стойка за обувки неподвижна и е по-устойчива.Позициониране стил : качество луксозни Елемент от дизайна на : трупи Стил : лесен и модерен Допълнителни функции : богат на функции дизайн на мебели : конструкцията на скобата Материал : дърво Материал дървен материал : каучукови дървета Конструкционный процес : друго Приложимо обект : за възрастни Съвети : 1. Тъй като размера на продукта се измерва ръчно, ще грешка в 1-4 см, моля те, прости ми, благодаря. Поради различни дисплеи цветът на продукта може да се различават малко от реалните цветове, моля, извинете ме. Продуктът съдържа само поставки за обувки и други предмети се използват само за правене на ефекти, моля, извинете ме.Нашите продукти се различава добро качество и добра цена.Ако имате някакви нужди или въпроси, моля, пишете ми, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Добре дошли в нашия магазин, ние ви очакват много новости!Успешно пазаруване.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория