• Ново
OdontoMed2011® Опаковка от 2 броя Извити ножици за вежди + Пинсети с наклонен ВРЪХ За Премахване на окосмяване По лицето, Многоцветен Набор от инструменти за грим от Дъгат?

OdontoMed2011® Опаковка от 2 броя Извити ножици за вежди + Пинсети с наклонен ВРЪХ За Премахване на окосмяване По лицето,

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

♥ Пакет включва : 1 бр ножица за вежди с 1 бр. пинсети за вежди. ♥ Най-добър ефект ще забележите разительную разлика в производителността в сравнение с придобити в магазина пинсети и ножици. ♥ Лекота на употреба Е откалиброванное опъване за по-голям контрол и релаксиращо ритуала выщипывания и отнемане. ♥ Дъгата цвят с красиви розови на цвят и блестящи неръждаема блясък вътре химикалки, естетически и полезно. ♥ Лесна грижа пинсети лек и деликатен, лесно за носене в косметичке.Характеристики : 1.100% чисто нов и високо качество. Материал : неръждаема стомана 3. Цвят : rainbow 4. Многофункционален : е предназначена не само за веждите, но и за окосмяване по лицето / нос.Пратката включва 1x Многоцветен Наклонен пинсети с розови титанов щанга с покритие 1x Многоцветни ножици за вежди с розови титанов щанга с покритие Изравнителните Марка : Odonto Med2011 Инструменти.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория