• Ново
Прозрачната чанта-портфейл Suuree през рамо, одобрен от стадион Пластмасова чанта за концерти, фестивали, всякакви дейности на открито.

Прозрачната чанта-портфейл Suuree през рамо, одобрен от стадион Пластмасова чанта за концерти, фестивали, всякакви дейности

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

pvc [Прозрачна чанта за стадиона] Чанта-портфейл Clear чанта е направена от водоустойчив PVC с дебелина 0,6 мм, благодарение на което всички неща винаги остават сухи.Но не приемете предизвикателството във водата или под силен дъжд, така че водата да не попадне вътре чрез цип.Прозрачната чанта през рамо лесен за почистване, може да се избърсват директно с влажна кърпа. [По-лесно да мине през охраната] С прозрачни пластмасови пакети можете бързо и лесно да премине през линията за сигурност на концерт, спортна игра, жребия за купата на рози и други спортни събития, без да губите много време в избиране на нещата, които носите със себе си.Прозрачната чанта в чантата си през рамо, напълно прозрачна от всички страни, включително и облегалката. [Перфектен размер, за носене] Прозрачна чанта е с размери 9,84 инча височина и 9,05 инча и е достатъчно голям, за да побере лосион за тен, портфейл, ключове, мобилен телефон, слънчеви очила, карти, пари и още много други едновременно.Има преден джоб, който е подходящ за по-малки предмети като ключове, пари, карти, билети и т. [Освободи ръцете си], Можете да може лесно да се регулира презрамка за по-различни стилове като чанта през рамо и наплечная чанта, която можете да използвате за мъже и жени с различни размери.Напълно се наслаждавайте на игрите или на концерти, вдигнете ръце нагоре!. [Универсална за всички ситуации] Прозрачен чантата е напълно одобрен от стадиона.Можете да го вземете на спортни събития, концерти, до летище, на всички места, изискващи проверка за сигурност.Искате прозрачен пакет, който може да служи по-дълго, вместо за еднократна употреба?Нашите прозрачни пакети определено ще се погрижат за вашите нужди!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория