• Ново
2 бр. AV кабел N64, кабел N64 AV-HDMI, Аудио-Видео, AV кабел, захранващ Кабел, Съвместими с Nintendo 64 N64, Gamecube GC, Super Nintendo SNES, Аксесоари за конзоли за игри Кабел AV/TV (6 фута)

2 бр. AV кабел N64, кабел N64 AV-HDMI, Аудио-Видео, AV кабел, захранващ Кабел, Съвместими с Nintendo 64 N64, Gamecube GC,

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

【Съвместимост】 : Аудио-видео кабел е съвместим с много от телевизионни игри, като например Nintendo 64, Game Cube, Super Nintendo SNES и т (с Поддръжка на телевизора само с вход RCA.) дайте да необичайни впечатления, когато играете игри по телевизията. 【Висококачествени материали】 : Вграден висококачествен меден проводник, на щепсела е с покритие от никел за постигане на най-добрата резолюция на сигнала и гарантира липса на закъснения по време на игра.Корона на меден штыревого порта за лесно и стабилно се вмъква, не се влоши и не отваливаясь от устройството.Три реда висококачествена PVC обвивка, гъвкави, без да entanglements. 【Изпълнението на свързване кабел AV / TV】 : s video av кабел за n64 представлява стандартен AV композитен кабел, един край, което представлява жълто (в края на клипа), червен (край на десния канал) и бял (края на левия канал) конектори, а другия край е въвеждане на интерфейс игрова конзола на Nintendo. 【Се отнася за повечето модели телевизори】 : av кабел за захранване N64 може да се използва заедно с съвременните HD LCD LED телевизор, за да осигури съвместимост на екрана на дисплея с композитным видеоинтерфейсом и интерфейс на RCA в края на левия и десния канал, щепсела и да играе. 【Идеален заместител】 : Два сменяеми av кабел за nintendo n64 за PC с дължина около 1.Качеството на видео и звук на AV кабела напълно възстановен, което ви позволява да получите най-добри впечатления от играта. 【Съвместимост】 : Аудио-видео кабел е съвместим с много от телевизионни игри, като например Nintendo 64, Game Cube, Super Nintendo SNES и т. (с Поддръжка на телевизора само с вход RCA.) дайте да необичайни впечатления, когато играете игри по телевизията. 【Висококачествени материали】 : Вграден висококачествен меден проводник, на щепсела е с покритие от никел за постигане на най-добрата резолюция на сигнала и гарантира липса на закъснения по време на игра.Корона на меден штыревого порта за лесно и стабилно се вмъква, не се влоши и не отваливаясь от устройството.Три реда висококачествена PVC обвивка, гъвкави, без да entanglements. 【Изпълнението на свързване кабел AV / TV】 : s video av кабел за n64 представлява стандартен AV композитен кабел, един край, което представлява жълто (в края на клипа), червен (край на десния канал) и бял (края на левия канал) конектори, а другия край е въвеждане на интерфейс игрова конзола на Nintendo. 【Се отнася за повечето модели телевизори】 : av кабел за захранване N64 може да се използва заедно с съвременните HD LCD LED телевизор, за да осигури съвместимост на екрана на дисплея с композитным видеоинтерфейсом и интерфейс на RCA в края на левия и десния канал, щепсела и да играе.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория