• Ново
1300 БР Кристали за нокти Кристали за Акрилния Дизайн Нокти Телефон САМ Занаяти Телефони, Дрехи, Обувки, Бижутерия Чанта Украса за Красота Ноктите (Тъмно Зелен)

1300 БР Кристали за нокти Кристали за Акрилния Дизайн Нокти Телефон САМ Занаяти Телефони, Дрехи, Обувки, Бижутерия Чанта

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

【Кристали за дизайн на ноктите】Crystal за нокти е Изработен от висококачествено стъкло и е много твърдо, го е лесно да се счупятПокритието е Здраво залепен към външната повърхност на Всяка Кристална топка, което му придава Дълготраен Блясък и яркост. 【Предпоставка включва 】; Смесени 6 размери, различни размери ви дават по-голям избор, само на около 1300 броя страз за нокти. 【Лесна употреба】: Кристали за нокти лесно са залепени на естествени или акрилни нокти. добавяне на кристали с различни размери на ноктите, можете да създадете набор от стилове за нокти-арта, те могат да правят прости ноктите по-красиви и да ви направи по-елегантна и очарователна.Широко приложение 】 : можете да използвате тези кристали, за да украсяват своите нокти, телефон, производство на пощенски картички, обувки, булчински рокли, книги, китара, таблети и така нататък. 【Топло обслужване】; Независимо от това, с какъв проблем ще срещнете, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим за вас. 【Кристали за дизайн на ноктите】Crystal за нокти е Изработен от висококачествено стъкло и е много твърдо, го е лесно да се счупят.Покритието е Здраво залепен към външната повърхност на Всяка Кристална топка, което му придава Дълготраен Блясък и яркост. 【Предпоставка включва 】; Смесени 6 размери, различни размери ви дават по-голям избор, само на около 1300 броя страз за нокти. 【Лесна употреба】: Кристали за нокти лесно са залепени на естествени или акрилни нокти. добавяне на кристали с различни размери на ноктите, можете да създадете набор от стилове за нокти-арта, те могат да правят прости ноктите по-красиви и да ви направи по-елегантна и очарователна.Широко приложение 】 : можете да използвате тези кристали, за да украсяват своите нокти, телефон, производство на пощенски картички, обувки, булчински рокли, книги, китара, таблети и така нататък. 【Топло обслужване】; Независимо от това, с какъв проблем ще срещнете, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим за вас. 1300 БР Кристали за нокти, Кристали за акрилния Дизайн на Ноктите, Телефон, теми, Телефони, Дрехи, Обувки, Бижутерия Чанта, бижу за Красота ноктите (тъмно зелен).

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория