• Ново
Детски Бинокъл, Удароустойчив Играчка Бинокъл, Комплект за Момчета и Момичета 3-12 Години, Наблюдение на Птици, Обучение Обучение, Лов, Туризъм, Подаръци За Рожден Де?

Детски Бинокъл, Удароустойчив Играчка Бинокъл, Комплект за Момчета и Момичета 3-12 Години, Наблюдение на Птици, Обучение

Rating 
BGN 4.26

Сума
Налично за поръчка

✌ТЪРГОВСКА МАРКА : ScotamaloneТова е чудесен аксесоар за площадка. например, за разходки, игри на закрито, спортувате в задния двор, къмпинг, сафари, пътувания, наблюдение на птици, шпионаж, пътуване с кола, лятна ваканция и така нататък.Това може да подобри изследователска способността на детето и да задоволи любопитството му. ✌ Най-ДОБРИЯТ подарък - джобен размер, подходящ за дете.Той може да се регулира в съответствие с всички разстояние между очите .Той има дръжка за регулиране на детските очи.Той е изработен от мек на допир каучук, регулируема бинокъл 4x30 мм за деца, качество на цена. ✌СИГУРНОСТ - Бинокъл изработен от действително нетоксичен естествен каучук, в комплекта са включени окуляры с гумена обвивка за защита на очите, децата да не вредят на очите или лицето.Проектирана специално, за да се избегне увреждане на малки око на малко дете.Характеристики : Обектив с относително малък 4-кратно увеличение, така че вашето дете може да се помисли свят е близо; Меки наглазники осигуряват удобен за кацане; лек; без лепило; Каишка на врата на детето ви да не ги загуби; Нескользящая дръжка; изработен от качествени материали. ✌НАЙ-ДОБРИТЕ ИГРАЧКИ– .В комплекта са включени : 1x Бинокъл 4x30; 1x Холщовая чанта за носене; 1x сменящи се каишка; 1x Кърпа за изсушаване на лещи.Стимулира естественото желание на децата да експериментират и да откриват нещо ново.Развитието на мозъка в предучилищна възраст възраст.Образователен и изследователски подарък за вашето дете, внук или внучка.Отличен за хоби, изучаване на природата, изследвания и разведок.Препоръчва се за деца на три, четири, пет и шест години. ✌ Най-добрите услуги : Вашето удовлетворение е нашата импулс.Ако те по някаква причина не са подходящи, изпратете ни ги върна за връщане на вашите пари в пълен размер.Детски бинокъл - най-Добрият подарък за децата.Уникална функция, без фокусиране, която перфектно за спортни събития, модерен стил и лек дизайн.Идеална за гледане на концерти, спортни мероприятия и други дейности на открито.Технически характеристики на : . - Увеличение : 4x. - Диаметър на обектива : 30 мм - Размер : 120 мм * 110 мм * 50 мм - Тегло : 150 г. - Основен материал : Оптична стъклена леща. Естествен каучук.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория