• Ново
WOKOTO 6ШТ Лилава Четка за очна линия нокти Fine Line на Четка за Нокти-арт 5 мм, 7 мм, 9 мм, 11 мм, 13 мм 19 мм Четка за подробности Лак За нокти Писалка За Рисуване Гел Четка За очн?

WOKOTO 6ШТ Лилава Четка за очна линия нокти Fine Line на Четка за Нокти-арт 5 мм, 7 мм, 9 мм, 11 мм, 13 мм 19 мм Четка за подробности

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

【Професионален комплект за нокти-арт】 UV-гел на четка за нокти-арт в комплект 6 бр четка за нокти-арт различни размери (от 5 мм, 7 мм, 9 мм, 11 мм, 13 мм, 19 мм). Чудесен комплект четки за рисуване на нокти-арт и подробни мотиви, което прави ноктите по-красиви и очарователни. 【Страхотен дизайн】Дръжката е изработена от акрил и медна тръба лилав цвят, с лилави и прозрачни фалшив диамант вътре, прост и класически дизайн ще запази стил за дълго време. 【Премиум качество】 : Изработен е от качествени влакна, не е деформиран, не е податлив на корозия.Пискюл за нокти събрана от трайно лепило между волокнистыми и поставена в метални тръби, че е здрава и не се разпада с четката и не се придържа към ноктите. 【Четка за очна линия с различен размер】 : 6 четки за очна линия на ноктите с различни размери, с помощта на тези четки можете да изтеглите всички детайли, линии и да завърши всяко дизайн нокти. 【Лесна употреба】 : пълна дължина около 15,5 виж изработен от висококачествен нейлонового на косъма, метал, неръждаема стомана и пръти от чисто дърво за по-дълъг срок на служба и не е лесно да избледнява, лек и удобен, лесен за хващане и боядисване. по-устойчиви на хлъзгане, от акрилна дръжка, е особено ефективен за подобряване на изпотяване на дланите, причинени от продължителната употреба;. 【Професионален комплект за нокти-арт】 UV-гел на четка за нокти-арт в комплект 6 бр. четка за нокти-арт различни размери (от 5 мм, 7 мм, 9 мм, 11 мм, 13 мм, 19 мм). Чудесен комплект четки за рисуване на нокти-арт и подробни мотиви, което прави ноктите по-красиви и очарователни. 【Страхотен дизайн】Дръжката е изработена от акрил и медна тръба лилав цвят, с лилави и прозрачни фалшив диамант вътре, прост и класически дизайн ще запази стил за дълго време. 【Премиум качество】 : Изработен е от качествени влакна, не е деформиран, не е податлив на корозия.Пискюл за нокти събрана от трайно лепило между волокнистыми и поставена в метални тръби, че е здрава и не се разпада с четката и не се придържа към ноктите. 【Четка за очна линия с различен размер】 : 6 четки за очна линия на ноктите с различни размери, с помощта на тези четки можете да изтеглите всички детайли, линии и да завърши всяко дизайн нокти. 【Лесна употреба】 : пълна дължина около 15,5 виж изработен от висококачествен нейлонового на косъма, метал, неръждаема стомана и пръти от чисто дърво за по-дълъг срок на служба и не е лесно да избледнява, лек и удобен, лесен за хващане и боядисване.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория