• Ново
6 БР. Многоцветни Вилици за Фондю от Неръждаема Стомана, Вилица За Сирни Фондю, Вилици за Плодов Фондю от Неръждаема Стомана с Термоблокирующей Дръжка за Шоколадов ?

6 БР. Многоцветни Вилици за Фондю от Неръждаема Стомана, Вилица За Сирни Фондю, Вилици за Плодов Фондю от Неръждаема Стомана

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Висококачествени материали : Комплект вилици от неръждаема стомана, сигурно, не ръждясва, е трайна употреба достатъчно здрав, устойчив на корозия, не е податлив на корозия и предпазва здравето. Капацитет 6 чаши : Пригответе до 1,5 литра (3 паунда) на вашия любим човек фондю за рождени дни, партита на басейна, или всяко специално събитие, на когото може да споделя с приятели и семейството си.Позволете на гостите слагам ястия от себе си с помощта на 6 вилици и с цветна маркировка и и джанта.Незаменим посуда за приготвяне на фондю, в която удобно натопи плодове в разтопено сирене или шоколад.Интимен дизайн : използвани топлоизолационна дръжка и топлина не ще отводиться на дръжката.Дължина дръжки добре ляга в ръката.Дълъг накрайник за лесно запази, тя не гори.Лесен за почистване и може да се използва повторно.добавяйте плодове, зеленчуци, хляб, соленки, пилешки крилца, ребърца и много други в различни сосове за фондю.Сценарий на приложение : по-дълги от разклона за горещо за готвене е идеален за плодове, месо, пай брауни, зеленчуци, шоколадов фонтан, сирни фондю и печени бонбони.Твърди вилици за барбекю също са подходящи за вечеря, пикник, къмпинг, сватби, рожденни дни, семейни събирания и т. са Подходящи за домашна кухня и търговска употреба.Характеристики : Комплект вилици от неръждаема стомана, сигурно, не ръждясва, е трайна употреба.Незаменим посуда за приготвяне на фондю, в нея удобно натопи плодове в разтопено сирене или шоколад.Дълга вилица е лесно да се запази и тя не гори.Лесен за почистване и многоразова.Подходящ за домашна кухня и търговска употреба.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : неръждаема стомана Цвят : сребърен Дължина : прибл. 24 см / 9,45 инча Тегло : прибл. 92 g / 3,2 грама на Пратката Списък : 6 * Вилици за фондю Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 0-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Всичко за продукта

Condition:
100% Brand New
Material:
Stainless Steel
Color:
Silver
Length:
approx. 24cm / 9.45in
Weight:
approx. 92g / 3.2oz
Package List:
6 * Fondue Forks:
Note:
1. Please allow 0-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Подобни продукти в категория