• Ново
Чанта за съхранение на Fdit 600D Плат Оксфорд Материал Профили Градински инструменти за Поддръжка на Електрозахранване Портативен и Здрав Аксесоар

Чанта за съхранение на Fdit 600D Плат Оксфорд Материал Профили Градински инструменти за Поддръжка на Електрозахранване

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Просто дръпнете ципа, за да се отвори тази чанта и бързо да сложи в нея или извадете инструменти, когато това е необходимоКаишка тази колан чантата може да се регулира по желание, той е силен и издръжлив, него не е лесно да се скъса.С няколко отделни джобове за различни тела инструменти се съхраняват вертикално за удобно гледане и бърз достъп.Използва се за съхранение на градински инструменти или външни ремонтни инструменти, електроматериали за подобряване на ефективността на работа.Изработен е от висококачествен материал плат Оксфорд 600 D, по-дълъг живот, подходящ за плотницких работи, градинска техника, електротехника.Просто дръпнете ципа, за да се отвори тази чанта и бързо да сложи в нея или извадете инструменти, когато това е необходимо.Каишка тази колан чантата може да се регулира по желание, той е силен и издръжлив, него не е лесно да се скъса.С няколко отделни джобове за различни тела инструменти се съхраняват вертикално за удобно гледане и бърз достъп.Използва се за съхранение на градински инструменти или външни ремонтни инструменти, електроматериали за подобряване на ефективността на работа.Изработен е от висококачествен материал плат Оксфорд 600 D, по-дълъг живот, подходящ за плотницких работи, градинска техника, електротехника.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Чанта за инструменти Материал : плат Оксфорд 600 D Приложение : Чанта за съхранение на инструменти, Тегло : приблизително 174 г / 6,1 унции размери на продукта : около 28x16 см / 11,0x6,3 инча Осъществяване Списък : 1 х чанта за инструменти Забележка : 1. Моля, нека грешка в 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Всичко за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Tool Bag
Material:
600D Oxford Cloth
Uses:
Tool Storage Bag
Weight:
Approx. 174g / 6.1oz
Product Size:
Approx. 28x16cm / 11.0x6.3in 
Package List:
1 x Tool Bag :
Note:
1.Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Подобни продукти в категория