• Ново
Барабани С щанга 5 Метра Товароподемност 176 килограма, Барабани За вдигане на Тежести 2 Инча, Вдигане на Тежести Николов (Сребро) съдържание за Обучители

Барабани С щанга 5 Метра Товароподемност 176 килограма, Барабани За вдигане на Тежести 2 Инча, Вдигане на Тежести Николов (Сребро)

Rating 
BGN 46.95

Сума
Налично за поръчка

【Материал 】 : Този директен метрото е оценен на тегло до 176 кг и е снабден с въртящи се втулкамиЛег с щанга и силова тренировка Метални пластини Колпачковые Бамперные плоча Носещи Стандартни Директен прът 4 фута. 【Дизайн】 : Той осигурява перфектна комбинация от цена, дизайн, площад ръкави, пресовано и накатки.Стълбата се Намира Точно по Средата и осигурява достатъчно сцепление, без да е Остър или болезнено.Той е идеален за становой тяга, жима отгоре, гребков и работа на пейката.Силови греди Стандартно оборудване за коремни преси Мъжки Силови греди. 【Силова тренировка】 : Нашата 5-подножието на кръста бар Е идеална за различни видове пауэрлифтинга, вдигане на тежести, лег и тренировъчни упражнения с фиксирана мряна Strongman Игото Carry Bar. 【Услуги】 : Ако Имате някакви въпроси относно Бар, моля, свържете се с нас по всяко време, и ние ще Ви помогнем възможно най-скоро.Съдържа : 1 Х Прът, 2 Х Въртящи се втулки.Греда с щанга 10 20 Kettlebells, плоча за щанга, прът за повдигане на тежести. 【Размери на продукта】 : Дължина-60 см; тежи приблизително 21 паунда (включително въртящата се втулка); Диаметър на втулка 2 инча / 5 см; Диаметър на ръкохватката 1,2 см / 3 см; Тегло на тръбата за упражнения Easy Curl с щанга. 【Материал 】 : Този директен метрото е оценен на тегло до 176 кг и е снабден с въртящи се втулками.Лег с щанга и силова тренировка Метални пластини Колпачковые Бамперные плоча Носещи Стандартни Директен прът 4 фута. 【Дизайн】 : Той осигурява перфектна комбинация от цена, дизайн, площад ръкави, пресовано и накатки.Стълбата се Намира Точно по Средата и осигурява достатъчно сцепление, без да е Остър или болезнено.Той е идеален за становой тяга, жима отгоре, гребков и работа на пейката.Силови греди Стандартно оборудване за коремни преси Мъжки Силови греди. 【Силова тренировка】 : Нашата 5-подножието на кръста бар Е идеална за различни видове пауэрлифтинга, вдигане на тежести, лег и тренировъчни упражнения с фиксирана мряна Strongman Игото Carry Bar. 【Услуги】 : Ако Имате някакви въпроси относно Бар, моля, свържете се с нас по всяко време, и ние ще Ви помогнем възможно най-скоро.Съдържа : 1 Х Прът, 2 Х Въртящи се втулки.Греда с щанга 10 20 Kettlebells, плоча за щанга, прът за повдигане на тежести. 【Размери на продукта】 : Дължина-60 см; тежи приблизително 21 паунда (включително въртящата се втулка); Диаметър на втулка 2 инча / 5 см; Диаметър на ръкохватката 1,2 см / 3 см; Тегло на тръбата за упражнения Easy Curl с щанга.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория