• Ново
Чанта за Обяд, Изолиран Океански Котва, Голяма Кутия за Обяд, За Приготвяне на храна, Жените, В Морска Тематика, за многократна употреба Обяд-Охладител, Чанта-Тоут с ?

Чанта за Обяд, Изолиран Океански Котва, Голяма Кутия за Обяд, За Приготвяне на храна, Жените, В Морска Тематика, за многократна

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Размер на пакета за обяд : 29 * 18 * 24 см (115 вътре), дизайн с цип, лесно се отваря и затваря, държи си контейнери за храна или обяд.Материал : плат Оксфорд 300 D, с висококачествено алуминиево фолио, водене жив топло и студено.Голям капацитет : 1 х основната чанта-органайзер за обяд кутии може да се използва за съхранение на обяд, плодове, напитки, сандвичи; 1x преден джоб с цип може да побере малки предмети, като салфетки, пари в брой, мобилни телефони, лъжици, вилици, салфетки и кърпички.Освободете ръцете : Тази чанта за обяд идва с подвижни регулируеми пагон, мека дръжка и гладка цип. Можете да я носите както в ръка, така и по диагонал, че е подходящ за носене на открито.Причина : Тази изолированную чанта за обяд може да се използва като чанта за обяд, чанти за пикник чанта за закуски, портфейл за монети; идеален за училище, деца, момичета, момчета, възрастни жени и мъже, учители, медицински сестри, офис, работа, спорт, фитнес зала, пикник, екскурзии в колата, парк, къмпинг, туризъм, плаж, на открито и така нататък. Големи чанти за обяд с цип за жени, чанта за обяд за работа, пикник, туристически Лесна употреба : 1. Тази чанта за обяд е изработена от лека тъкан и здрава дръжка за лесно носене в училище и офис. Цип улеснява достъпа към варени ястия.Освободете ръцете си : 1. Чанта за обяд със сменяем пагон. Конструкция със здрава дръжка, която улеснява переноску обяда си, вие също така можете да преминете към презрамка за носене Мултифункционалност : 1. Тази чанта за обяд може да се използва като чанта за количка, чанта-хладилник, чанта за пикник или друга стилна чанта. Идеален за офис, работа, спорт, фитнес зала, пикник, пътуване с кола, парк, къмпинг, туризъм, плаж, на открито и така нататък.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория