• Ново
FERCAISH 50 бр. Опаковки за Еднократна употреба за дрехи, Защитени от молци Дишащ непрозрачен Прахоустойчив Калъф за Дрехи за Рокли, Мантий, Костюми (39,37 x 23,6)

FERCAISH 50 бр. Опаковки за Еднократна употреба за дрехи, Защитени от молци Дишащ непрозрачен Прахоустойчив Калъф за

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Тази ценна чанта за дрехи е добра за всички ваши нужди при съхранение и пътуванеКомплект от 50 чанти за дрехи, размер 24 х 48, с прозрачен калъф за дрехи е лесно да се види и го извадете.Прозрачна торбичка за прах : Този защитен калъф-чанта идеална за съхранение на дрехи и защита от прах, кал и насекоми.Тя е лека, лесно да се мотае и да се транспортира. Еднократна калъф за прах за дрехи : Чанта за съхранение на дрехи - задължителен предмет от бита, който е идеален за съхраняване на вашите костюми, рокли, палта и пуловери.Това е страхотна чанта за съхранение.Лесна употреба : Този висококачествен прозрачен прахоустойчив калъф за дрехи предпазва дрехите от прах и мръсотия по време на съхранение, което го прави чудесен вариант за тези, които искат да поддържат своите дрехи в добро състояние.Това е и функционална чанта за дрехи, в който има достатъчно място за всички видове дрехи. за вашите нужди 50 е достатъчно прозрачни пакети за дрехи.Поддръжка на продукт : Ние предлагаме добри продукти и предлагаме отлично обслужване на нашите клиенти.При всякакви проблеми, свързани с нашите продукти, моля, свържете се с нас, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да се справи с проблема. Чанта за пране се дават на химическо чистене 50 предмети за костюми, рокли, престилки, палта, униформи и много други - Защитно покритие за дрехи от прозрачен полиетилен Функция : 1. Идеален за съхранение на вашите костюми, рокли, палта и пуловери.Това е страхотна чанта за съхранение. Защита от прах и вода, пазете дрехите си далеч от прах, влага, гънки и козина от домашни животни, запазете дрехите си свежа и чиста. Прост и функционален найлонова торбичка за бельо.Той има голямо пространство и могат да се настанят различни престилки.Спецификация : - Цвят : прозрачен. - Материал : PVC. -Размер : приблизително 100x60x0,1 виж Помещение, включваща 50 х калъфи за дрехи, идеално за пътуване с лека чанта за дрехи.Тези калъфи за дрехи за шкафове и пътуване предпазват дрехите от бръчки и мръсотия и прах.Тези пакети за дрехи са изработени от висококачествени материали, като пластмаса, което позволява те да бъдат затегнати и леки.

Всичко за продукта

- Color:
Transparent.
- Material:
PVC.
- Size:
Approx.100x60x0.1cm.
Package Including:
50 x clothes cover:
When travelling, a lightweight clothes bag is ideal. These garment covers for closets and travel keep your clothes wrinkle-free and away from dirt and dust. These clothing bags are composed of high-quality materials such as polyethylene, which allows them to be sealed and lightweight.:

Подобни продукти в категория