• Ново
Аквариумный спрей CO2 Метал + акрил дифузор емисии на газ със система за заключване гайки за аквариум Аквариумный аксесоар (12/16 мм)

Аквариумный спрей CO2 Метал + акрил дифузор емисии на газ със система за заключване гайки за аквариум Аквариумный аксесоар (12/16

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

【Материал премиум-клас】 Този конус система за пръскане на CO2 е изработен от висококачествен материал, който е нетоксичен, безопасен, енергоспестяващ и екологичен 【Конструкция система за заключване на безопасно гайки】 Този аквариумный на CO2 лесен дифузор със система за заключване на безопасно гайки може ефективно да блокират тръба CO2 и вик тръба, за да се предотврати отслабването. 【Технология осмоза】 Този спрей на CO2 използва технология гръб осмоза за отвеждане на CO2, което може да увеличи ефекта на разтваряне и спести използването на CO2, като по-безвреден за околната среда. 【Добър ефект за аквариум】 Също излиза с пълна скорост на разтваряне и се получава отличен ефект за аквариум. 【Лесна инсталация】 Този спрей за подаване на пластмаса в аквариум е прост и лесен за използване и монтаж.Технически характеристики : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Спрей CO2 Материал : метал + акрил Параметри : 12/16 мм, 16/22 мм Тегло на опаковката : approx. 110-147 г Помещение включва : 1 х лещи на въглероден диоксид.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория