• Ново
Veemoon Морски кораби, Плаващи Умален Модел Парусника Кораб, Комплекти от Модели, за Diy Тенис на Декор Платноходка, Дървени Модел на Кораба с основание за Тематични пар?

Veemoon Морски кораби, Плаващи Умален Модел Парусника Кораб, Комплекти от Модели, за Diy Тенис на Декор Платноходка, Дървени

Rating 
BGN 16.74

Сума
Налично за поръчка

- Дървена плаване с лодка в средиземноморски стил, умален модел парусника с три цветови стилове - Морска лодка с гладка основа, която да украсят вашата ретро-тема крайбрежието и да се побере на работния плот. - Проектиране на дървени модели парусника, изящна изработка изработка и детайли гарантират своята практичност и популярност. - Модел на кораба с широк спектър от приложения, украшающая вътрешната среда, улучшающая качеството на живот, украшающая вашия работен плот. - Декорации за лодки в свежи цветове могат свободно да се слее с вашия дом, което ви позволява да се почувствате като в море. - Дървена платноходка в средиземноморски стил, умален модел парусника с три цветови стилове. - Морска лодка с гладка основа, която да украсят вашата ретро-тема крайбрежието и да се побере на работния плот. - Проектиране на дървени модели парусника, изящна изработка изработка и детайли гарантират своята практичност и популярност. - Модел на кораба с широк спектър от приложения, украшающая вътрешната среда, улучшающая качеството на живот, украшающая вашия работен плот. - Декорации за лодки в свежи цветове могат свободно да се слее с вашия дом, ви кара да се чувствате като в морето.Описание - Украси за риба меч, колекционерски ръчно изработени в морски стил носят по-непринудена атмосфера в личното пространство.- дизайн и практични изложбени обекти, подходящи за подаръци за рожден ден, сватба, празници и аксесоари за партита, които намаляват унылость пространство.- Атрактивен дизайн във формата на морски кораби, по-свеж и декоративни храсти, подходящи за декорация на вашата спалня, хол, кабинет, офис и т., Особености - Материал : Дърво.- Цвят : тъмно син + бял .-Размер : около 16,00x15,00x3,00 см/6,29x5,89x1,18 инча.Пратката включва в себе си - 1 х украса за парусника.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория