• Ново
AILIDON AN915 1 бр. PVC Прозрачна чанта за файл с изображение от Карикатура на околовръстния джоб, чанта за съхранение на тестовата хартия за студенти, Органайзер за файлов?

AILIDON AN915 1 бр. PVC Прозрачна чанта за файл с изображение от Карикатура на околовръстния джоб, чанта за съхранение на

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Той е изработен от висококачествени материали, лесен за съхранение и почистване, е трайнаМатериал : PVC Цвят : както е показано на снимката Размер : 23*33 см Най-практичен подарък за приятели, колеги, възрастни, колектори чанти за моливи, писатели, художници за рожден ден или за пътуване.Той е изработен от висококачествени материали, лесен за съхранение и почистване, е трайна.Материал : PVC Цвят : както е показано на снимката Размер : 23*33 см Най-практичен подарък за приятели, колеги, възрастни, колектори чанти за моливи, писатели, художници за рожден ден или за пътуване.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме, и ние ще ви служи от сърце!Тегло : 50 грама Осъществяване списък : 1 бр. молив случай (не включва никакви други аксесоари).

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория