• Ново
Мъжка Жилетка с подгряване, 5 Зони на нагряване, Лесно Нагревательная Облекло за Мъже, Топла Жилетка, Топло яке, Жилетка (без батерия)

Мъжка Жилетка с подгряване, 5 Зони на нагряване, Лесно Нагревательная Облекло за Мъже, Топла Жилетка, Топло яке, Жилетка

Rating 
BGN 21.66

Сума
Налично за поръчка

?【 Лека моющаяся яке без ръкави, с топъл】 Яке без ръкави, с топъл може да се пере на ръка и се пере в машинаДори ако това е необичайна яке с функция за отопление, не трябва да се грижи за него.Лесно и удобно и ще стоплят вас през цялата зима. ?【Нагревательная риза с двоен горивото】 Нагревательная риза с нагревателни елементи и двойни стрелки.Всеки контролер има 3 настройки за загряване (в червено - висок, бял-средна, синьо -нисък), които могат лесно да се регулира с натискане на бутон. ?【 Согрейте тялото и ръцете си със студена зима】 загряващ жилетка с отопление се захранва от powerbank 5/2 А (не е включена в комплекта), можете да използвате като източник на енергия за всички други марки power bank. ?【Повод】 е Подходящ за ежедневно пътуване до работа в края на есента и през зимата, начин на отглеждане на кучето студена сутрин, изпълнения на любимия си футболен отбор и много други. ?【На 5 Зони за отопление】Тази зима вие и семейството ви, моля, бъдете сигурни и се насладете на нея смело.Това определено ви носи изненади. ?【 Лека моющаяся яке без ръкави, с топъл】 Яке без ръкави, с топъл може да се пере на ръка и се пере в машина.Дори ако това е необичайна яке с функция за отопление, не трябва да се грижи за него.Лесно и удобно и ще стоплят вас през цялата зима. ?【Нагревательная риза с двоен горивото】 Нагревательная риза с нагревателни елементи и двойни стрелки.Всеки контролер има 3 настройки за загряване (в червено - висок, бял-средна, синьо -нисък), които могат лесно да се регулира с натискане на бутон. ?【 Согрейте тялото и ръцете си със студена зима】 загряващ жилетка с отопление се захранва от powerbank 5/2 А (не е включена в комплекта), можете да използвате като източник на енергия за всички други марки power bank. ?【Повод】 е Подходящ за ежедневно пътуване до работа в края на есента и през зимата, начин на отглеждане на кучето студена сутрин, изпълнения на любимия си футболен отбор и много други. ?【На 5 Зони за отопление】Тази зима вие и семейството ви, моля, бъдете сигурни и се насладете на нея смело.Това определено ви носи изненади. ?Характеристики : * Дизайн с две стрелки * 3 лост настройки отопление : Висок-Среден-нисък * на Разположение 9 размери – 2 XS, XS, S, M, L, XL, 2 XL, 3 XL, 4 XL * Приятен за кожата материал – изработен от мека тъкан с ефект на паметта.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория