• Ново
Търговска табела NAHANCO CD711NA2 за дисплеи Нови постъпления, 7 см x 11 см W, бял, с червено принтом, в модерен стил на карти – 1 кор.

Търговска табела NAHANCO CD711NA2 за дисплеи Нови постъпления, 7 см x 11 см W, бял, с червено принтом, в модерен стил на карти

Rating 
BGN 2.85

Сума
Налично за поръчка

Купувайте опаковки по 1, 5 или 10 броя Едностранен, лесни за четене.Червен с бял Модерен шрифт.Здрава картонена състав.Произведено в САЩ. Цветна, лесна за четене.Здрава картонена състав.Червено-бял със съвременен принтом на гърба.Произведено в САЩ. Цветна, лесна за четене.Здрава картонена състав.Червено-бял със съвременен принтом на гърба.Произведено в САЩ.Добавете има търговска знак, която да помогне за увеличаване на продажбите. Надпис "нови постъпления" се отпечатва с червен цвят върху бяла карта с обратната страна в червеното кръгче.Дисплейная карта в съвременен стил и е с размери от 7 "H x 11"W. в Една посока, достатъчно здрава, за да устои отделно на битумен стойка или причини точно в акрилни титуляр за означения или стойка в метална рамка за карти.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория