• Ново
RiToEasysports Висящи Топки-Гайки за Камиони, Топки за Броня на Автомобила от С Сплав, Бичи Гайки за Hsp за Redcat за Scx10, Автомобили с дистанционно управление (Синьо), Аксесоар з

RiToEasysports Висящи Топки-Гайки за Камиони, Топки за Броня на Автомобила от С Сплав, Бичи Гайки за Hsp за Redcat

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

[Област на приложение]Бичи ядки бамперных топки са съвместими с Hsp, за Redcat, Axial, за scx10, за D90 за марки на HPIТова са добри детайли за украса на кола с дистанционно управление. [Материали от с сплав] Бамперная топка бича орех, изработен от висококачествени материали от с сплав, която е здрав, траен, него не е лесно да се повреди и той има дълъг срок на служба. [Функция] Бича гайка с топки за броня може да понижи център на тежестта за сметка на увеличаване на теглото радиоуправляемого кола, благоприятстващи извисяване.Това е добра детайл за обновяване на радиоуправляемого на автомобила. [Размер] Размер на висящи лагери гайки за камиони е около 50x34x11 мм / 2,0x1,3x0,4 инча, тегло около 38 г / 1,3 грама.В комплекта е включена 1 окачване за автомобил на опашката и 1 въже. [Изящна изработка] Висящи топката ядки rc се различават тънък изработка, стабилна производителност и висока надеждност.Тя може да озарява вашия модел автомобил, за да я направи по-привлекателна и стръмен. [Област на приложение]Бичи ядки бамперных топки са съвместими с Hsp, за Redcat, Axial, за scx10, за D90 за марки на HPI.Това са добри детайли за украса на кола с дистанционно управление. [Материали от с сплав] Бамперная топка бича орех, изработен от висококачествени материали от с сплав, която е здрав, траен, него не е лесно да се повреди и той има дълъг срок на служба. [Функция] Бича гайка с топки за броня може да понижи център на тежестта за сметка на увеличаване на теглото радиоуправляемого кола, благоприятстващи извисяване.Това е добра детайл за обновяване на радиоуправляемого на автомобила. [Размер] Размер на висящи лагери гайки за камиони е около 50x34x11 мм / 2,0x1,3x0,4 инча, тегло около 38 г / 1,3 грама.В комплекта е включена 1 окачване за автомобил на опашката и 1 въже. [Изящна изработка] Висящи топката ядки rc се различават тънък изработка, стабилна производителност и висока надеждност.Тя може да озарява вашия модел автомобил, за да я направи по-привлекателна и стръмен. Използваният модел : бамперная топка бича орех подходящи за Hsp, за Redcat, Axial, за scx10, за D90 за марки, за HPI. Увеличаване на теглото на автомобила : Намаляване на центъра на тежестта за сметка на увеличаване на теглото радиоуправляемого колата улеснява изкачване, подобрява устойчивостта, управляемостта и го прави по-привлекателен.

Всичко за продукта

Item Type:
Hanging Truck Balls Nuts
Material:
Zinc Alloy
Weight:
Approx. 38g / 1.3oz
Product Size:
Approx. 50x34x11mm / 2.0x1.3x0.4in
Suitable for Hsp, for Redcat, Axial, for scx10, for D90 for HPI brands:
Package List:
1 x Car Tail Pendant1 x Rope:
Note:
1. Please allow 1‑3mm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Подобни продукти в категория